MADO

Vali Becel Koltuğunu Devretti

Gündem 22.04.2022 - 12:03, Güncelleme: 22.04.2022 - 18:10
 

Vali Becel Koltuğunu Devretti

Vali Becel Koltuğunu Temsili Olarak Devretti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Çocuklarına Armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak çocukların mülki idare amirlerinin koltuklarına oturma geleneği bu yıl da gerçekleştirildi. Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada; "Valimiz İnci Sezer Becel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğu temsili olarak Nevşehir 75. Yıl İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Emir Mustafa Gürcan’a devretti. Minik Vali Gürcan, tüm dünya çocuklarının bu anlamlı gününü tebrik ederek, Vali Becel ile bir süre sohbet etti. Vali Becel, ziyaretin anısına Emir Mustafa Gürcan’a hediye takdiminde bulundu" Denildi.
Vali Becel Koltuğunu Temsili Olarak Devretti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Çocuklarına Armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak çocukların mülki idare amirlerinin koltuklarına oturma geleneği bu yıl da gerçekleştirildi.

Nevşehir Valiliginden yapılan açıklamada; "Valimiz İnci Sezer Becel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde koltuğu temsili olarak Nevşehir 75. Yıl İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Emir Mustafa Gürcan’a devretti.

Minik Vali Gürcan, tüm dünya çocuklarının bu anlamlı gününü tebrik ederek, Vali Becel ile bir süre sohbet etti.

Vali Becel, ziyaretin anısına Emir Mustafa Gürcan’a hediye takdiminde bulundu" Denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.