MADO

Yürüyüş Yoluna Kauçuk Döşeniyor

Gündem 19.04.2022 - 20:25, Güncelleme: 19.04.2022 - 20:25
 

Yürüyüş Yoluna Kauçuk Döşeniyor

Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yürüyüş yol yapımı sürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yürüyüş yoluna Kauçuk döşemeye başlandı. Nevşehir Belediyesinin yaptığı bu çalışmaya ilişkin olarak bir açıklama yapan Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten "Cevherdudayev mahallesi vatan caddesinde yapılmakta olan yürüyüş yoluna kauçuk döşemesine başlanmıştır. Ondan sonrasında Örnek evler ve Nisa Blokların bulunduğu çevre yolun ağaçlık olan bölgede yapılan yürüyüş yoluna kauçuk döşemesi devam edecektir. İnşallah Belediyemiz ve Mahalle Muhtarlığı olarak yapılacak olan hizmetler için Belediyemizle diyolok içinde olarak Belediyemiz sayesinde hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah 2022 projeleri arka arkaya hizmetler gelmeye devam edecek şunu bilmenizi isterim her şey aniden olmuyor kademe kademe Belediyemiz hizmetlerini yapmaya devam etmektedir. Emeği geçenlere Belediyemiz üst makamına ve en alt makamına Teşekkür ederim" dedi.
Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yürüyüş yol yapımı sürüyor.
Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yürüyüş yoluna Kauçuk döşemeye başlandı.

Nevşehir Belediyesinin yaptığı bu çalışmaya ilişkin olarak bir açıklama yapan Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten "Cevherdudayev mahallesi vatan caddesinde yapılmakta olan yürüyüş yoluna kauçuk döşemesine başlanmıştır.

Ondan sonrasında Örnek evler ve Nisa Blokların bulunduğu çevre yolun ağaçlık olan bölgede yapılan yürüyüş yoluna kauçuk döşemesi devam edecektir.

İnşallah Belediyemiz ve Mahalle Muhtarlığı olarak yapılacak olan hizmetler için Belediyemizle diyolok içinde olarak Belediyemiz sayesinde hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah 2022 projeleri arka arkaya hizmetler gelmeye devam edecek şunu bilmenizi isterim her şey aniden olmuyor kademe kademe Belediyemiz hizmetlerini yapmaya devam etmektedir.

Emeği geçenlere Belediyemiz üst makamına ve en alt makamına Teşekkür ederim" dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.