MADO

Ak Parti Heyetinden Gizligider'e Ziyaret

Siyaset 14.04.2022 - 14:51, Güncelleme: 15.04.2022 - 13:33
 

Ak Parti Heyetinden Gizligider'e Ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle Ak Parti Nevşehir ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Rabbim, muvaffak eylesin'' dedi..

Geçtiğimiz Günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan 24-26 Dönem Ak parti Milletvekili Ebubekir Gizligider'in Bugün Neveşhir Ak Parti Milletvekilleri İl Başkanı Nevşehir Belediye Başkanı ve İlçe ve Kasaba Belediye Başkanları ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ,Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Ak Parti Teşkilat mensupları ve İlçe ve Belde Ak partili Belediye Başkanları katıldı. Ziyarete İlişkin olarak bir açıklama yapan Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ''24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz, birlikte çalıştığımız arkadaşımız, hemşehrimiz Sn Ebubekir Gizligider’e Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle Ak Parti Nevşehir ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Rabbim, muvaffak eylesin'' dedi..    
Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle Ak Parti Nevşehir ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Rabbim, muvaffak eylesin'' dedi..

Geçtiğimiz Günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanan 24-26 Dönem Ak parti Milletvekili Ebubekir Gizligider'in Bugün Neveşhir Ak Parti Milletvekilleri İl Başkanı Nevşehir Belediye Başkanı ve İlçe ve Kasaba Belediye Başkanları ziyaret etti.

Ziyarette Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ,Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Ak Parti Teşkilat mensupları ve İlçe ve Belde Ak partili Belediye Başkanları katıldı.

Ziyarete İlişkin olarak bir açıklama yapan Nevşehir Ak Parti Milletvekili ve Meclis Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ''24-26. Dönem Nevşehir Milletvekilimiz, birlikte çalıştığımız arkadaşımız, hemşehrimiz Sn Ebubekir Gizligider’e Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanması vesilesiyle Ak Parti Nevşehir ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Rabbim, muvaffak eylesin'' dedi..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.