MADO

Mustafapaşa İçin Yarışma Düzenleniyor

İlçe Haberleri 13.04.2022 - 16:51, Güncelleme: 15.04.2022 - 14:19
 

Mustafapaşa İçin Yarışma Düzenleniyor

Mustafapaşa’nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile geleneksel yaşamı” konusu ile düzenlenen yarışma düzenleniyor

Kapadokya Üniversitesi (KÜN), herkesin katılabileceği ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi ile Fotoğraf ve Sinema Topluluğu tarafından, Kapadokya bölgesinin en önemli destinasyonlarından olan Mustafapaşa köyü için görsel bir arşiv oluşturma çalışmaları kapsamında düzenlenen “4. Kapadokya Üniversitesi Fotoğraf Yarışması”na son başvuru tarihi 1 Haziran 2022. “Mustafapaşa’nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile geleneksel yaşamı” konusu ile düzenlenen yarışmada, ilk üç sıraya girecek katılımcılara ödül olarak 3 bin, 2 bin ve bin Türk lirası verilirken; sergilemeye layık görülen 20 esere de 250 Türk lirası verilecek. Fotoğraf yarışmasının sonuçları 10 Haziran 2022 tarihinde açıklanacak. Fotoğraf sergisi, üniversite tarafından sonradan duyurulan bir tarihte, ilk olarak Kapadokya Üniversitesi Oktay Sinanoğlu Binası Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek. Sergi ayrıca, üniversitenin Ürgüp Sağlık Yerleşkesi Salonu ve Uçhisar’daki Sanat Yerleşkesi Fuaye Alanı’nda da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Mustafapaşa’nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile geleneksel yaşamı” konusu ile düzenlenen yarışma düzenleniyor

Kapadokya Üniversitesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kapadokya Üniversitesi (KÜN), herkesin katılabileceği ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi ile Fotoğraf ve Sinema Topluluğu tarafından, Kapadokya bölgesinin en önemli destinasyonlarından olan Mustafapaşa köyü için görsel bir arşiv oluşturma çalışmaları kapsamında düzenlenen “4. Kapadokya Üniversitesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kapadokya Üniversitesi Fotoğraf Yarışması”na son başvuru tarihi 1 Haziran 2022.

“Mustafapaşa’nın doğal ve kültürel zenginlikleri ile geleneksel yaşamı” konusu ile düzenlenen yarışmada, ilk üç sıraya girecek katılımcılara ödül olarak 3 bin, 2 bin ve bin Türk lirası verilirken; sergilemeye layık görülen 20 esere de 250 Türk lirası verilecek.

Fotoğraf yarışmasının sonuçları 10 Haziran 2022 tarihinde açıklanacak. Fotoğraf sergisi, üniversite tarafından sonradan duyurulan bir tarihte, ilk olarak Kapadokya Üniversitesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kapadokya Üniversitesi Oktay Sinanoğlu Binası Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek. Sergi ayrıca, üniversitenin Ürgüp Sağlık Yerleşkesi Salonu ve Uçhisar’daki Sanat Yerleşkesi Fuaye Alanı’nda da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.