MADO

Kim Bu Küfürbaz Futbolcu ?

Spor 11.04.2022 - 13:38, Güncelleme: 11.04.2022 - 13:38
 

Kim Bu Küfürbaz Futbolcu ?

Peki Bu küfürbaz futbolcu olduğu söylenen kişi kim anlaşılan Nevşehirspor'da oynayan bir futbolcu

Kayaşehir Futbol Klübü Hocası Ramazan Başbuğ Bugün Öyle bir açıklama yaptı ki herkes biri birine kim bu oyuncu diye sormaya başladı. Başbuğ açıklamasında ''U-16 maçında bugün şehrimizin 3-lig takımız Nevşehir bld takımıyla maçımız vardı maçı 2-0 kazanan rakibimizi kutlarız . Nevşehir spor da oynayan oyuncu bir başka takımın oyuncusuna sosyal medyadan küfürler edip oynadıkları takımları alaylı ve aşağılayıcı konuşmalar yapan bu oyuncuları hocalarına . Nevşehir spor başkanına ve yönetim kuruluna şikayet ediyorum'' dedi. Kayaşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Başbuğ açıklamasının sonuna belkide spor'da şiar edinilmesi gereken şu sözü de eklemeyi ihmal etmedi ''Ahlaki değerler şampiyonluklardan önemlidir'' Peki Bu küfürbaz futbolcu olduğu söylenen kişi kim anlaşılan Nevşehirspor'da oynayan bir futbolcu.Bakalım Bu konuya ilişkin bir gelişme yaşanacak mı..
Peki Bu küfürbaz futbolcu olduğu söylenen kişi kim anlaşılan Nevşehirspor'da oynayan bir futbolcu

Kayaşehir Futbol Klübü Hocası Ramazan Başbuğ Bugün Öyle bir açıklama yaptı ki herkes biri birine kim bu oyuncu diye sormaya başladı.

Başbuğ açıklamasında ''U-16 maçında bugün şehrimizin 3-lig takımız Nevşehir bld takımıyla maçımız vardı maçı 2-0 kazanan rakibimizi kutlarız . Nevşehir spor da oynayan oyuncu bir başka takımın oyuncusuna sosyal medyadan küfürler edip oynadıkları takımları alaylı ve aşağılayıcı konuşmalar yapan bu oyuncuları hocalarına . Nevşehir spor başkanına ve yönetim kuruluna şikayet ediyorum'' dedi.

Kayaşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Başbuğ açıklamasının sonuna belkide spor'da şiar edinilmesi gereken şu sözü de eklemeyi ihmal etmedi ''Ahlaki değerler şampiyonluklardan önemlidir''

Peki Bu küfürbaz futbolcu olduğu söylenen kişi kim anlaşılan Nevşehirspor'da oynayan bir futbolcu.Bakalım Bu konuya ilişkin bir gelişme yaşanacak mı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.