MADO

Bu Maçta Dostluk Kazandı

Spor 10.04.2022 - 10:28, Güncelleme: 10.04.2022 - 10:28
 

Bu Maçta Dostluk Kazandı

177 yıl dolayısıyla oynan Voleybol maçında dostluk kazandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü 177. Yıl coşkusunu yaşamaya devam ediyor. Dün Akşam Damat Iprahimpaşa Kapalı Spor Salonunda bu amaçla bir voleybol maçı düzenlendi. Maça ilişkin olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü "Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz ile Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüz arasında oynanan voleybol müsabakasında 1-1 biterek dostluk kazandı. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekibine Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY, Gülşehir Emniyet Müdürlüğü ekibi kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin ÖZDEMİR verdi. Katkı ve destelerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin ÖZDEMİR’e Nevşehir Voleybol İl Temsilcisi İlhan EKİCİ’ye ve Voleybol Hakemlerimize şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.
177 yıl dolayısıyla oynan Voleybol maçında dostluk kazandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü 177. Yıl coşkusunu yaşamaya devam ediyor.

Dün Akşam Damat Iprahimpaşa Kapalı Spor Salonunda bu amaçla bir voleybol maçı düzenlendi.

Maça ilişkin olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü "Teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıl Dönümü münasebetiyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz ile Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüz arasında oynanan voleybol müsabakasında 1-1 biterek dostluk kazandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekibine Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY, Gülşehir Emniyet Müdürlüğü ekibi kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin ÖZDEMİR verdi.

Katkı ve destelerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin ÖZDEMİR’e Nevşehir Voleybol İl Temsilcisi İlhan EKİCİ’ye ve Voleybol Hakemlerimize şükranlarımızı sunar teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.