MADO

Bu Eğitimler Hayat Kurtarıyor

Nevşehir 07.04.2022 - 16:51, Güncelleme: 07.04.2022 - 16:51
 

Bu Eğitimler Hayat Kurtarıyor

“Afet Farkındalık, Deprem Anı ve Yangın Tatbikatları” Müdürlüğümüz tarafından başlatılmış bulunmaktadır.

Afad Kamu Kurum ve Kuruluşlarının personellerini eğitmeye devam ediyor. Bu konuda AFAD İL Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''2022 yılı Afet Tatbikatlar yılı olması sebebiyle, Nisan ayı kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik “Afet Farkındalık, Deprem Anı ve Yangın Tatbikatları” Müdürlüğümüz tarafından başlatılmış bulunmaktadır. 06-07 Nisan tarihlerinde Müdürlüğümüz personeli ile birlikte 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü personellerine yönelik hizmet binasında afet farkındalık eğitimi ve deprem anı eğitimi verilerek, sonrasında Müdürlük bahçesinde yangın tatbikatı düzenlenmiştir.   Bu eğitim ve tatbikatlarda öğrenilen bilgilerin tatbiki uygulaması gerçekleştirilerek, personellerin afet ve acil durumlarda hazırlıklı hale getirilmesi amaçlanmaktadır. Bu eğitimlerimiz ve tatbikatlarımız planlama dahilinde yıl boyunca devam edecektir'' denildi..
“Afet Farkındalık, Deprem Anı ve Yangın Tatbikatları” Müdürlüğümüz tarafından başlatılmış bulunmaktadır.

Afad Kamu Kurum ve Kuruluşlarının personellerini eğitmeye devam ediyor.

Bu konuda AFAD İL Müdürlüğünden yapılan açıklamada ''2022 yılı Afet Tatbikatlar yılı olması sebebiyle, Nisan ayı kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik “Afet Farkındalık, Deprem Anı ve Yangın Tatbikatları” Müdürlüğümüz tarafından başlatılmış bulunmaktadır.

06-07 Nisan tarihlerinde Müdürlüğümüz personeli ile birlikte 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü personellerine yönelik hizmet binasında afet farkındalık eğitimi ve deprem anı eğitimi verilerek, sonrasında Müdürlük bahçesinde yangın tatbikatı düzenlenmiştir.

 

Bu eğitim ve tatbikatlarda öğrenilen bilgilerin tatbiki uygulaması gerçekleştirilerek, personellerin afet ve acil durumlarda hazırlıklı hale getirilmesi amaçlanmaktadır. Bu eğitimlerimiz ve tatbikatlarımız planlama dahilinde yıl boyunca devam edecektir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.