MADO

IHH'dan Yardım Kampanyası

Nevşehir 05.04.2022 - 19:59, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:15
 

IHH'dan Yardım Kampanyası

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel ve Mehmet Öğütgen, çöl ortasında onlarla buluştu

İHH Nevşehir ekibi, Afrika’nın kurak ülkesi Moritanya’daki Müslümanlarla buluştu. İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel ve Mehmet Öğütgen, çöl ortasında çadırdan oluşturulan Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimi alan, açlık ve susuzlukla mücadele ederek bu yolda ilerleyen talebeler ve ihtiyaç sahibi mazlumları ziyaret etti. Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen programda, yardım malzemeleri dağıtıldı. Gönüllü faaliyetlerle 136 ülke ve bölgede çalışma yapan İHH, Moritanya’da 2010 yılından beri yoğun çalışmalar sürdürüyor. Ülkedeki bazı yetimhaneleri de ziyaret ederek burada kalan yetim çocuklara çeşitli hediyeler veren Nevşehir İHH ekibi, hafta içinde yurda dönüş yapacak. İHH’NIN MORİTANYA’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELER İHH İnsani Yardım Vakfı 2010 yılından itibaren Moritanya’da Gıda güvenliği (gıda dağıtımı, Ramazan-Kurban), eğitim, sağlık, koruma (yetim), kültürel, acil yardım vb. alanlarda birçok proje gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. CAMİLER Müslümanlar, yaşadıkları birçok ülkede maddi imkânsızlıklar nedeniyle ibadetlerini rahat ve uygun ortamlarda yapamıyor. Açılan cami veya mescitler birer ibadethane olmalarının yanı sıra eğitim merkezi olarak da kullanılabiliyor; bölge Müslümanları için sorunlarını çözebilecekleri bir ortam haline geliyor. Moritanya’da gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar; • Gıda Dağıtımları • Nakdi Yardımlar • Kuran- ı Kerim Dağıtımları
İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel ve Mehmet Öğütgen, çöl ortasında onlarla buluştu

İHH Nevşehir ekibi, Afrika’nın kurak ülkesi Moritanya’daki Müslümanlarla buluştu.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel ve Mehmet Öğütgen, çöl ortasında çadırdan oluşturulan Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimi alan, açlık ve susuzlukla mücadele ederek bu yolda ilerleyen talebeler ve ihtiyaç sahibi mazlumları ziyaret etti.

Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen programda, yardım malzemeleri dağıtıldı.

Gönüllü faaliyetlerle 136 ülke ve bölgede çalışma yapan İHH, Moritanya’da 2010 yılından beri yoğun çalışmalar sürdürüyor.

Ülkedeki bazı yetimhaneleri de ziyaret ederek burada kalan yetim çocuklara çeşitli hediyeler veren Nevşehir İHH ekibi, hafta içinde yurda dönüş yapacak.

İHH’NIN MORİTANYA’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELER İHH İnsani Yardım Vakfı 2010 yılından itibaren Moritanya’da Gıda güvenliği (gıda dağıtımı, Ramazan-Kurban), eğitim, sağlık, koruma (yetim), kültürel, acil yardım vb. alanlarda birçok proje gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir.

CAMİLER Müslümanlar, yaşadıkları birçok ülkede maddi imkânsızlıklar nedeniyle ibadetlerini rahat ve uygun ortamlarda yapamıyor. Açılan cami veya mescitler birer ibadethane olmalarının yanı sıra eğitim merkezi olarak da kullanılabiliyor; bölge Müslümanları için sorunlarını çözebilecekleri bir ortam haline geliyor.

Moritanya’da gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar; • Gıda Dağıtımları • Nakdi Yardımlar • Kuran- ı Kerim Dağıtımları

IMG-20220405-WA0007.md.jpg

IMG-20220405-WA0006.md.jpg

IMG-20220405-WA0004.md.jpg

IMG-20220405-WA0005.md.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.