Bunlar Öğrencilerin Eserleri

Eğitim 05.04.2022 - 17:56, Güncelleme: 06.04.2022 - 09:50
 

Bunlar Öğrencilerin Eserleri

Okul ve Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursta aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserlere ilişkin olarak;

Onlar sadece okul da sadece Matematik,Fen  ve Coğrafya gibi dersleri görerek sadece soru çözerek yetişmiyorlar. Evet Bu gördüğünüz nadide eserle öğrenciler tarafından el emeği göz nuru verilerek yapılmış EBRU'lar. Tamamı öğrenciler tarafından yapılmış bu eserler büyük beğeni kazandı. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinde yatılı kalanların Okul ve Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursta aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserlere ilişkin olarak; Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden yapılan açıklamada ''Kültür-Sanat Atölyemizde Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte açtığımız EBRU kursumuz pansiyonlu öğrencilerimiz için devam etmektedir.Ebru kursundan öğrencilerimizin el emeği göz nurları''denildi..
Okul ve Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursta aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserlere ilişkin olarak;

Onlar sadece okul da sadece Matematik,Fen  ve Coğrafya gibi dersleri görerek sadece soru çözerek yetişmiyorlar.

Evet Bu gördüğünüz nadide eserle öğrenciler tarafından el emeği göz nuru verilerek yapılmış EBRU'lar. Tamamı öğrenciler tarafından yapılmış bu eserler büyük beğeni kazandı. Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinde yatılı kalanların Okul ve Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursta aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserlere ilişkin olarak;

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden yapılan açıklamada ''Kültür-Sanat Atölyemizde Nevşehir Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte açtığımız EBRU kursumuz pansiyonlu öğrencilerimiz için devam etmektedir.Ebru kursundan öğrencilerimizin el emeği göz nurları''denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.