MADO

At Destekli Rehabilitasyon Projesi Kabul Edildi

Gündem 04.04.2022 - 09:51, Güncelleme: 04.04.2022 - 09:51
 

At Destekli Rehabilitasyon Projesi Kabul Edildi

Erasmus Değişim Projesi Çekya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Proje sahipliğini Çekya’nın Brno şehrinde faaliyet gösteren Horse Club FANY Hostěnice Binicilik Kulübü'nün yürüttüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortak olarak yer aldığı, “Better life with horses” isimli, '2021-1-CZ01-KA153-YOU-000020160' kodlu Erasmus Değişim Projesi Çekya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.  NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. B. Okan Miçooğulları’nın koordinatör olarak görev yaptığı proje ile; sağlıklı ve engelli bireylerde at destekli rehabilitasyon ve su egzersizlerinin uygulama örneklerinin değerlendirilmesi ve gençlik alanında faaliyet gösteren kuruluşlar arasındaki işbirliği derinleştirilerek, gençlik çalışmalarında kalitenin iyileştirilmesinin sağlanması hedefleniyor.  “Better life with horses” projesi kapsamında Horse club FANY Hostěnice Binicilik Kulübü  NEVÜ'yü ziyaret ederek, NEVÜ Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde konu ile ilgili uygulamalar yapılacak. Daha sonra NEVÜ ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden proje konusu ile ilgili kişiler tarafından Çekya’ya ziyarette bulunularak oradaki uygulamalar incelenecek. Proje sonunda iki ülkeye ait uygulamalar karşılaştırılarak değerlendirmeler yapılacak.
Erasmus Değişim Projesi Çekya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Proje sahipliğini Çekya’nın Brno şehrinde faaliyet gösteren Horse Club FANY Hostěnice Binicilik Kulübü'nün yürüttüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortak olarak yer aldığı, “Better life with horses” isimli, '2021-1-CZ01-KA153-YOU-000020160' kodlu Erasmus Değişim Projesi Çekya Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi. 

NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. B. Okan Miçooğulları’nın koordinatör olarak görev yaptığı proje ile; sağlıklı ve engelli bireylerde at destekli rehabilitasyon ve su egzersizlerinin uygulama örneklerinin değerlendirilmesi ve gençlik alanında faaliyet gösteren kuruluşlar arasındaki işbirliği derinleştirilerek, gençlik çalışmalarında kalitenin iyileştirilmesinin sağlanması hedefleniyor. 

“Better life with horses” projesi kapsamında Horse club FANY Hostěnice Binicilik Kulübü  NEVÜ'yü ziyaret ederek, NEVÜ Atçılık Binicilik Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde konu ile ilgili uygulamalar yapılacak. Daha sonra NEVÜ ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden proje konusu ile ilgili kişiler tarafından Çekya’ya ziyarette bulunularak oradaki uygulamalar incelenecek. Proje sonunda iki ülkeye ait uygulamalar karşılaştırılarak değerlendirmeler yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.