MADO

Davulcular Erken Çaldı Tartışması

Nevşehir 02.04.2022 - 10:05, Güncelleme: 02.04.2022 - 10:11
 

Davulcular Erken Çaldı Tartışması

Valilik ve Belediye'ye etiketleyerek bu durumu hem yazdı hemde yetkililere bildirdi.Bakalım bu konuda bir düzenleme yapılacak mı..

Mübarek Ramazan Bütün Hikmeti Bereketi ve Güzelliği ile geldi.Ramazan Ayı'nın göstergelerinden bir tanesi de Ramazan Davulcuları. Ancak Ramazan Davulcuları Nevşehir'i Sosyal Medya'da gündem yapmaya yetti.Çünkü vatandaşlar Davulculardan ilk günden şikayet etmeye başladı. Neden ise saat 04:54 olacak imsak vaktinden neredeyse 2 saat bazı yerlerde 3 saat önce Davullarıyla İnsanları uyandırmak için mahalle aralarında çalmaya başlamaları oldu. Birçok Nevşehir'li sosyal medya'da Valilik ve Belediye'ye etiketleyerek bu durumu hem yazdı hemde yetkililere bildirdi.Bakalım bu konuda bir düzenleme yapılacak mı.. Bir Vatandaş sosyal medya hesabından ''Davulcu @nevsehirvalilik @nevsehir_bel arkadaş 1:30 da davulcu neden gezer 4:54 de olacak imsak için bir açıklama yaparmısınız acaba ?'' mesajını atttı.
Valilik ve Belediye'ye etiketleyerek bu durumu hem yazdı hemde yetkililere bildirdi.Bakalım bu konuda bir düzenleme yapılacak mı..

Mübarek Ramazan Bütün Hikmeti Bereketi ve Güzelliği ile geldi.Ramazan Ayı'nın göstergelerinden bir tanesi de Ramazan Davulcuları.

Ancak Ramazan Davulcuları Nevşehir'i Sosyal Medya'da gündem yapmaya yetti.Çünkü vatandaşlar Davulculardan ilk günden şikayet etmeye başladı.

Neden ise saat 04:54 olacak imsak vaktinden neredeyse 2 saat bazı yerlerde 3 saat önce Davullarıyla İnsanları uyandırmak için mahalle aralarında çalmaya başlamaları oldu.

Birçok Nevşehir'li sosyal medya'da Valilik ve Belediye'ye etiketleyerek bu durumu hem yazdı hemde yetkililere bildirdi.Bakalım bu konuda bir düzenleme yapılacak mı..

Bir Vatandaş sosyal medya hesabından ''Davulcu @nevsehirvalilik @nevsehir_bel arkadaş 1:30 da davulcu neden gezer 4:54 de olacak imsak için bir açıklama yaparmısınız acaba ?'' mesajını atttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.