MADO

Tebrikler Çocuklar

Eğitim 02.04.2022 - 09:53, Güncelleme: 02.04.2022 - 09:53
 

Tebrikler Çocuklar

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz'' açıklamasını yayınladı..

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında, hazırladıkları ‘Kayaşehir’ projesi ile Nevşehir’i temsil ettiler. Proje TÜBİTAK tarafından büyük beğeni kazanırken düzenlenen finale de ise Tarih Alanında  “Kayaşehiri Böyle Gezdiniz mi ?” isimli proje ile Bölge 1.’liği elde etti.  Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Yaşar Deva Tunç ve Sina Ayanç Kemer hazırladıkları ‘Kayaşehir’i Hiç Böyle Gezdiniz mi?’ projeleri ile Nevşehir’i temsil ettiler. Öğrenciler hazırladıkları proje ile Nevşehir’de bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehiri’i İnternet'te, çektikleri fotoğraf ve videolarla web 2.0 araçları aracılığıyla sanal bir müze olarak gezdirmeyi amaçlıyor. Öğrencilerin Kayaşehir için hazırladıkları sanal müze http://www.vtility.net/virtualtour/CCy9H9c16m adresinden ziyaret edilebiliyor. Nevşehir Valiliği'de Öğrencileri Kutlayarak ''Tarih Alanında  “Kayaşehiri Böyle Gezdiniz mi ?” isimli proje ile Bölge 1.’liği elde etti. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz'' açıklamasını yayınladı..
Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz'' açıklamasını yayınladı..

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Kayseri’de düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında, hazırladıkları ‘Kayaşehir’ projesi ile Nevşehir’i temsil ettiler.

Proje TÜBİTAK tarafından büyük beğeni kazanırken düzenlenen finale de ise Tarih Alanında  “Kayaşehiri Böyle Gezdiniz mi ?” isimli proje ile Bölge 1.’liği elde etti. 

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Yaşar Deva Tunç ve Sina Ayanç Kemer hazırladıkları ‘Kayaşehir’i Hiç Böyle Gezdiniz mi?’ projeleri ile Nevşehir’i temsil ettiler.

Öğrenciler hazırladıkları proje ile Nevşehir’de bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehiri’i İnternet'te, çektikleri fotoğraf ve videolarla web 2.0 araçları aracılığıyla sanal bir müze olarak gezdirmeyi amaçlıyor.

Öğrencilerin Kayaşehir için hazırladıkları sanal müze http://www.vtility.net/virtualtour/CCy9H9c16m adresinden ziyaret edilebiliyor.

Nevşehir Valiliği'de Öğrencileri Kutlayarak ''Tarih Alanında  “Kayaşehiri Böyle Gezdiniz mi ?” isimli proje ile Bölge 1.’liği elde etti. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz'' açıklamasını yayınladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.