MADO

Bisiklet Kulübü Adana Portakal Çiçeği Festivali’nde

Gündem 01.04.2022 - 18:07, Güncelleme: 01.04.2022 - 18:07
 

Bisiklet Kulübü Adana Portakal Çiçeği Festivali’nde

Bisiklet Kulübü danışmanları Dr. Barış Eriçok, Öğr. Gör. Eyüp Gürcan’a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü, Adana’da düzenlenen 10. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turuna katıldı. Sabahın erken saatlerinde kamp alanına ulaşan 40 kişilik NEVÜ Bisiklet Kulübü üyeleri, burada üniversitemiz tarafından temin edilen çadırlara yerleşerek bisiklet turu için hazırlıklarını tamamladı. Bisiklet turu, Adana bisiklet takımı BORADOST öncülüğünde başladı. Katılımcılar Merkez Park alanında yapılan tur boyunca sırasıyla Sabancı Camii, Taş köprü, Büyük Saat, Sinema Müzesi, DSİ baraj kapakları, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru, Gençlik Köprüsü, Dilberler Sekisi, Menderes Kıyısı, Seyhan Baraj Gölü Çatalan Köprüsü alanlarında bisiklet sürdü. Yaklaşık 35 km’lik bisiklet turu sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bisiklet Kulübü Başkanı Ekrem Çiftçi, sosyal ve kültürel alanda düzenledikleri her çalışmada üniversitenin desteği olduğunu vurgulayarak NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e, Bisiklet Kulübü danışmanları Dr. Barış Eriçok, Öğr. Gör. Eyüp Gürcan’a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline teşekkürlerini iletti.
Bisiklet Kulübü danışmanları Dr. Barış Eriçok, Öğr. Gör. Eyüp Gürcan’a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü, Adana’da düzenlenen 10. Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turuna katıldı.

Sabahın erken saatlerinde kamp alanına ulaşan 40 kişilik NEVÜ Bisiklet Kulübü üyeleri, burada üniversitemiz tarafından temin edilen çadırlara yerleşerek bisiklet turu için hazırlıklarını tamamladı.

Bisiklet turu, Adana bisiklet takımı BORADOST öncülüğünde başladı. Katılımcılar Merkez Park alanında yapılan tur boyunca sırasıyla Sabancı Camii, Taş köprü, Büyük Saat, Sinema Müzesi, DSİ baraj kapakları, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru, Gençlik Köprüsü, Dilberler Sekisi, Menderes Kıyısı, Seyhan Baraj Gölü Çatalan Köprüsü alanlarında bisiklet sürdü. Yaklaşık 35 km’lik bisiklet turu sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Bisiklet Kulübü Başkanı Ekrem Çiftçi, sosyal ve kültürel alanda düzenledikleri her çalışmada üniversitenin desteği olduğunu vurgulayarak NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e, Bisiklet Kulübü danışmanları Dr. Barış Eriçok, Öğr. Gör. Eyüp Gürcan’a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.