MADO

Karapınar'a Ak parti Çıkarması

İlçe Haberleri 01.04.2022 - 14:59, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:59
 

Karapınar'a Ak parti Çıkarması

Heyet'te ik konuşması Selamlama konuşması için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptı

Ak Parti'den Acıgöl Karapınar'a Adeta Çıkarma. Ak Parti İl Başkanı Kemikkıran ve Milletvekili Menekşe Karapınar halkı ile buluştu. Dün tarihi itibariyle 3 yılı doluduran Belediyeler arasında Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Belediyesi de bulunuyor. Üç Yıl önce Adalet Ve Kalkınma Partisinden aday olan ve seçimi kazanan Yasin Güneş'in Belediye Başkanı olduğu Karapınar'a Ak Parti İl başkanı Ali Kemikkıran Başkanlığında, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ve Partililer adeta çıkarma yaptı. Karapınar halkı ile bir toplantıda buluşan Heyet'te ik konuşması Selamlama konuşması için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptı. Ziyarete ilişkin olarak Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran 'Acıgöl İlçemize bağlı Karapınar Beldemizde, Milletvekilimiz Yücel menekşe ile birlikte, Belediye Başkanımız Yasin Güneş’in ev sahipliğinde, İlçe ve Belde Başkanlarımız ile birlikte vatandaşlarımızla buluşup, istek ve talepleri dinledik'' açıklamasını yaptı.
Heyet'te ik konuşması Selamlama konuşması için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptı

Ak Parti'den Acıgöl Karapınar'a Adeta Çıkarma. Ak Parti İl Başkanı Kemikkıran ve Milletvekili Menekşe Karapınar halkı ile buluştu. Dün tarihi itibariyle 3 yılı doluduran Belediyeler arasında Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Belediyesi de bulunuyor.

Üç Yıl önce Adalet Ve Kalkınma Partisinden aday olan ve seçimi kazanan Yasin Güneş'in Belediye Başkanı olduğu Karapınar'a Ak Parti İl başkanı Ali Kemikkıran Başkanlığında, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe ve Partililer adeta çıkarma yaptı.

Karapınar halkı ile bir toplantıda buluşan Heyet'te ik konuşması Selamlama konuşması için Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptı.

Ziyarete ilişkin olarak Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran 'Acıgöl İlçemize bağlı Karapınar Beldemizde, Milletvekilimiz Yücel menekşe ile birlikte, Belediye Başkanımız Yasin Güneş’in ev sahipliğinde, İlçe ve Belde Başkanlarımız ile birlikte vatandaşlarımızla buluşup, istek ve talepleri dinledik'' açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.