MADO

Bu Etkinlik Alkışlanır

İlçe Haberleri 01.04.2022 - 14:32, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:32
 

Bu Etkinlik Alkışlanır

Hem temiz hava hemde kitapların deryası katılan herkese güzle bir anı oldu.

Bu Hafta Kutlanan Kütüphaneler haftası dolu dolu icra edilmeye ve özellikle çocuklar da farkın dalık yaratmaya devam ediyor. Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy İlk ve Orta okulu öğrencileri ve Öğretmenleri öyle bir etkinliğe imza attı ki tam da bu haftaya uygundu. Tepeköy İlk ve Ortaokulunda Okuyan Çocukların Anneleri ve Babaları okulda toplandı ve çocukları ile birlikte Bahçede Kitap okudular. Okul Bahçesindeki etkinliğe çok sayıda veli ve öğretmenler ve öğrenciler katılırken hem temiz hava hemde kitapların deryası katılan herkese güzle bir anı oldu.
Hem temiz hava hemde kitapların deryası katılan herkese güzle bir anı oldu.

Bu Hafta Kutlanan Kütüphaneler haftası dolu dolu icra edilmeye ve özellikle çocuklar da farkın dalık yaratmaya devam ediyor.

Acıgöl İlçesine bağlı Tepeköy İlk ve Orta okulu öğrencileri ve Öğretmenleri öyle bir etkinliğe imza attı ki tam da bu haftaya uygundu.

Tepeköy İlk ve Ortaokulunda Okuyan Çocukların Anneleri ve Babaları okulda toplandı ve çocukları ile birlikte Bahçede Kitap okudular.

Okul Bahçesindeki etkinliğe çok sayıda veli ve öğretmenler ve öğrenciler katılırken hem temiz hava hemde kitapların deryası katılan herkese güzle bir anı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.