MADO

Bu Klibi Mutlaka İzleyin...

Nevşehir 28.03.2022 - 13:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 14:04
 

Bu Klibi Mutlaka İzleyin...

Nevşehir Belediyesinin Yayınladığı klip Olay Oldu

Nevşehir Belediyesi Yayınladığı klip ile hem geçmişi yaad etti hemde önemli mesajlar vermeyi ihmal etmedi.Nevşehir Belediyesi Sosyal Medya Ekibinden yine önemli bir klip geldi. Nevşehir Belediyesi Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kuzine Sobasından, İçindeki Patatesine kadar herşeyi barındıran bir o kadar da acıklı bir türkü eşliğinde servis edilen klip ile yine beğeni kazandı. Ana Teması 'Yolunuzu bekleyenler var'' olan Klip'te ayırca ''Nevşehir’de kış akşamlarının vazgeçilmez yatsılığı,kuzine sobada patates..'' notuda paylaşıldı. İşte bu klip..  
Nevşehir Belediyesinin Yayınladığı klip Olay Oldu

Nevşehir Belediyesi Yayınladığı klip ile hem geçmişi yaad etti hemde önemli mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Nevşehir Belediyesi Sosyal Medya Ekibinden yine önemli bir klip geldi.

Nevşehir Belediyesi Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kuzine Sobasından, İçindeki Patatesine kadar herşeyi barındıran bir o kadar da acıklı bir türkü eşliğinde servis edilen klip ile yine beğeni kazandı.

Ana Teması 'Yolunuzu bekleyenler var'' olan Klip'te ayırca ''Nevşehir’de kış akşamlarının vazgeçilmez yatsılığı,kuzine sobada patates..'' notuda paylaşıldı.

İşte bu klip..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.