MADO

JAKEM'de Kurs Sona Erdi

Gündem 28.03.2022 - 13:29, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:29
 

JAKEM'de Kurs Sona Erdi

JAKEM Çok Önemli Bir Kursa Ev sahipliği Yaptı..

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi önemli bir kursa ev sahipliği yaptı.Jandarma Genel Komutanlığı ve Türkiye binicilik Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği 1'inci kademe Antrenörlük kursu sonuçlandı. Jandarma Genel Komutanlığı da kursa ilişkin görselleri paylaşırken ''Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Kademe Antrenörlük Kursu Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığında gerçekleştirilmiştir'' notunu düştü..
JAKEM Çok Önemli Bir Kursa Ev sahipliği Yaptı..

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi önemli bir kursa ev sahipliği yaptı. Jandarma Genel Komutanlığı ve Türkiye binicilik Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği 1'inci kademe Antrenörlük kursu sonuçlandı.

Jandarma Genel Komutanlığı da kursa ilişkin görselleri paylaşırken '' Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Kademe Antrenörlük Kursu Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığında gerçekleştirilmiştir'' notunu düştü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.