MADO

Aksaray Yolunda Teyakkuz Başladı

Gündem 26.03.2022 - 12:44, Güncelleme: 27.03.2022 - 11:17
 

Aksaray Yolunda Teyakkuz Başladı

Aksaray-Nevşehir Yolu Bildiğiniz Gibi.

Aksaray-Nevşehir Yolu Bildiğiniz Gibi. Görüntülere Bakılırsa Durum Oldukça zor bir hal almaya başladı. Bu görüntüyü Kara yolları Genel Müdürlüğü Biraz önce paylaştı.Her Kar yağışı sonrasında acaba kapanacak mı ?, beklentisi kendiliğinden oluşan Aksaray-Nevşehir Devlet yolunda Kara yolları Ekipleri Meteorolojik uyarı sonrasında adeta teyakkuza geçmiş durumda. Yolda Kar küreme ve Tuzlama araçları adeta ring yaparak ilerliyor.Trafik ekipleri de teyakkuz durumunda. Vatandaşlar ise soruyor bu yol Kar Yağınca neden hemen kapanıyor. İşte bu soru merak konusu olmuş durumda.Öte Yandan Nevşehir'in Güney kesimleri için se Yoğun Kar uyarısı yapılmış durumda. Bu Görüntü 10 Dakika Öncesinde Kara Yollar Ekipleri tarafından çekilip servis edilmiş bir görüntü.Yolda Kar Yağışı başlamış durumda.    
Aksaray-Nevşehir Yolu Bildiğiniz Gibi.

Aksaray-Nevşehir Yolu Bildiğiniz Gibi. Görüntülere Bakılırsa Durum Oldukça zor bir hal almaya başladı.

Bu görüntüyü Kara yolları Genel Müdürlüğü Biraz önce paylaştı.Her Kar yağışı sonrasında acaba kapanacak mı ?, beklentisi kendiliğinden oluşan Aksaray-Nevşehir Devlet yolunda Kara yolları Ekipleri Meteorolojik uyarı sonrasında adeta teyakkuza geçmiş durumda.

Yolda Kar küreme ve Tuzlama araçları adeta ring yaparak ilerliyor.Trafik ekipleri de teyakkuz durumunda.

Vatandaşlar ise soruyor bu yol Kar Yağınca neden hemen kapanıyor. İşte bu soru merak konusu olmuş durumda.Öte Yandan Nevşehir'in Güney kesimleri için se Yoğun Kar uyarısı yapılmış durumda.

Bu Görüntü 10 Dakika Öncesinde Kara Yollar Ekipleri tarafından çekilip servis edilmiş bir görüntü.Yolda Kar Yağışı başlamış durumda.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.