MADO

Minik Öğrencilerden Dans Gösterisi

İlçe Haberleri 26.03.2022 - 11:38, Güncelleme: 26.03.2022 - 14:17
 

Minik Öğrencilerden Dans Gösterisi

Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu Minikleri Beğeni Kazandı

Onların Özel Okullar Kadar İmkanları belki yok,Belki her istediklerine her zaman ulaşamıyorlar ama onlarda azim ve inanç var. Bu minik kardeşlerimiz Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu'nun Ana okulu öğrencileri.Bu minik ama yürekleri büyük kardeşlerimiz ise 'Ritmini Bul Şarkını Söyle isimli e Twinning projesi' kapsamında oyunları sergilemeye çalışan güzel yürekli çocuklarımız. Öğretmenleri eşliğinde oynamaya çalıştıkları oyun ise Rinna Nay Nanayda oyunu işte bu yetenekli miniklerin dikkate değer gösterisi..      
Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu Minikleri Beğeni Kazandı

Onların Özel Okullar Kadar İmkanları belki yok,Belki her istediklerine her zaman ulaşamıyorlar ama onlarda azim ve inanç var.

Bu minik kardeşlerimiz Nevşehir Acıgöl Tepeköy İlk ve Ortaokulu'nun Ana okulu öğrencileri.Bu minik ama yürekleri büyük kardeşlerimiz ise 'Ritmini Bul Şarkını Söyle isimli e Twinning projesi' kapsamında oyunları sergilemeye çalışan güzel yürekli çocuklarımız.

Öğretmenleri eşliğinde oynamaya çalıştıkları oyun ise Rinna Nay Nanayda oyunu işte bu yetenekli miniklerin dikkate değer gösterisi..

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.