MADO

Yağmur Acıgöl'de

İlçe Haberleri 26.03.2022 - 11:30, Güncelleme: 26.03.2022 - 14:19
 

Yağmur Acıgöl'de

Ünlü Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrencilerle Buluşmaya Hazırlanıyor.

Ünlü Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrencilerle Buluşmaya Hazırlanıyor.Acıgöl Kaymakamlığının Organizasyonu ile Yağmur 5 Nisan'da Acıgöl'de olucak. Acıgöl Kaymakamlığı,Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen ve Yazar Sinan Yağmur'un katılacağı 'Acıgöl Kariyer Günler ve Kitapla Hayata Tutunmak' Etkinliği 5 Nisan 2022 günü Acıgöl ilçesinde düzenlenecek. Yazar Sinan Yağmur'un konuşmacı olarak katılacağı organizasyona Acıgöl'de bulunan Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin katılması bekleniyor.
Ünlü Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrencilerle Buluşmaya Hazırlanıyor.

Ünlü Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrencilerle Buluşmaya Hazırlanıyor. Acıgöl Kaymakamlığının Organizasyonu ile Yağmur 5 Nisan'da Acıgöl'de olucak.

Acıgöl Kaymakamlığı, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen ve Yazar Sinan Yağmur'un katılacağı ' Acıgöl Kariyer Günler ve Kitapla Hayata Tutunmak' Etkinliği 5 Nisan 2022 günü Acıgöl ilçesinde düzenlenecek.

Yazar Sinan Yağmur'un konuşmacı olarak katılacağı organizasyona Acıgöl'de bulunan Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.