MADO

Muhtar Evlendi Başkan Şahitlik Etti

Gündem 24.03.2022 - 15:18, Güncelleme: 24.03.2022 - 16:02
 

Muhtar Evlendi Başkan Şahitlik Etti

Gülşehir Bugün Çok Renkli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı

Gülşehir Bugün Çok Renkli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı. Nikahı kıyılan Yüksekli Köyü Muhtarı Mahmut Özcan,Nikahı Kıyan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,Nikah Şahidi ise Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'dı. Nikah's ilişkin olarak yapılan açıklamada ise; 'Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın şahitlik ettiği, Yüksekli Köyü Muhtarı Mahmut Özcan ve Leyla Çöl çiftinin nikâhını kıyan Belediye Başkanımız Fatih Çiftci, yeni çifte her iki cihan saadeti diledi" denildi.
Gülşehir Bugün Çok Renkli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı

Gülşehir Bugün Çok Renkli bir nikah törenine ev sahipliği yaptı.

Nikahı kıyılan Yüksekli Köyü Muhtarı Mahmut Özcan,Nikahı Kıyan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,Nikah Şahidi ise Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'dı.

Nikah's ilişkin olarak yapılan açıklamada ise;

'Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın şahitlik ettiği, Yüksekli Köyü Muhtarı Mahmut Özcan ve Leyla Çöl çiftinin nikâhını kıyan Belediye Başkanımız Fatih Çiftci, yeni çifte her iki cihan saadeti diledi" denildi.

FOnBvyZXEAA-r6Y.jpg

FOnBvyZXEAQ76L8.jpg

FOnBvyaXsA4jMhF.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.