MADO

Deplasman'da Son Saniye Şok'u

Spor 20.03.2022 - 15:29, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:53
 

Deplasman'da Son Saniye Şok'u

3 Lig 1 Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi veren Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Nevşehir Belediyespor Elazığ Deplasmanında Son Saniyede Yıkıldı

3 Lig 1 Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi veren Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Nevşehir Belediyespor Elazığ Deplasmanında Son Saniyede Yıkıldı Elazığspor  2 - Nevşehirbelediyespor 2. Elazığ Doğu kent Stadında oynanan ve TRT Kürdi kanalından 90 dakikası canlı olarak yayınlanan maçta ekibim ilk yarıda Malik ve Samet Dağlı'nın attığı goller ile deplasman da son saniyede yediği Golle 1 Puan alabildi. Maç'ın ikinci yarısında Elazığspor maç'ta oyun olarak üstünlüğü eline alsada Nevşehirbelediyespor maç'ta özellikle defans'ta üstün bir oyun sergiledi ançak 90+6 dakika'da yediği golle 1 Puan alabildi. Nevşehirbelediyespor Bu Hafta kendi evinde Hendekspor ile 27 Mart Pazar Günü Kayseri Atatürk Stadı Yan sahasında karşı karşıya gelecek. Nevşehirbelediyespor 3 Lig  1 Grup'ta oynadığı 27 Maç'ta 15 Galibiyet 6 Beraberlik ve 7 Mağlubiyet ile ligde 3 sırada kendine yer buldu..
3 Lig 1 Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi veren Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Nevşehir Belediyespor Elazığ Deplasmanında Son Saniyede Yıkıldı

3 Lig 1 Grup'ta Şampiyonluk Mücadelesi veren Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Nevşehir Belediyespor Elazığ Deplasmanında Son Saniyede Yıkıldı Elazığspor  2 - Nevşehirbelediyespor 2.

Elazığ Doğu kent Stadında oynanan ve TRT Kürdi kanalından 90 dakikası canlı olarak yayınlanan maçta ekibim ilk yarıda Malik ve Samet Dağlı'nın attığı goller ile deplasman da son saniyede yediği Golle 1 Puan alabildi.

Maç'ın ikinci yarısında Elazığspor maç'ta oyun olarak üstünlüğü eline alsada Nevşehirbelediyespor maç'ta özellikle defans'ta üstün bir oyun sergiledi ançak 90+6 dakika'da yediği golle 1 Puan alabildi.

Nevşehirbelediyespor Bu Hafta kendi evinde Hendekspor ile 27 Mart Pazar Günü Kayseri Atatürk Stadı Yan sahasında karşı karşıya gelecek.

Nevşehirbelediyespor 3 Lig  1 Grup'ta oynadığı 27 Maç'ta 15 Galibiyet 6 Beraberlik ve 7 Mağlubiyet ile ligde 3 sırada kendine yer buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.