MADO

Maç'ta İlk Yarı Az Önce Sona Erdi !

Spor 20.03.2022 - 14:34, Güncelleme: 20.03.2022 - 14:48
 

Maç'ta İlk Yarı Az Önce Sona Erdi !

Elazığspor-Nevşehirbelediyespor Karşılaşıyor

Nevşehirbelediyespor Deplasmanda üstün oynadığı maç'ın ilk yarısını  0- 2  önde kapattı. 20 Mart 2022 Pazar Günü Saat 14’te Elazığ Doğu kent Stadında başlayan maç'ta ekibimiz baştan sona üstün oynadığı maç'ın ilk yarısını önde kapattı. Elazığ Doğu kent Stadında seyircisiz oynanan ve TRT Kürdi Kanalından Naklen Yayınlanan Maç'a oldukça hızlı başlayan ekibimiz Nevşehir Belediyespor maç'ta Malik ve Samet Dağlı'nın kaydettiği goller ile ilk yarıyı önde kapadı.  Maç'ta Seyirci yok ama Stadın yan tarafından bulunan binalar da adeta seyirci patlaması yaşanırken, Nevşehir Belediyespor maç'ın ikinci yarsında da aynı oyunla farklı bir skor alması bekleniyor... 
Elazığspor-Nevşehirbelediyespor Karşılaşıyor

Nevşehirbelediyespor Deplasmanda üstün oynadığı maç'ın ilk yarısını  0- 2  önde kapattı.

20 Mart 2022 Pazar Günü Saat 14’te Elazığ Doğu kent Stadında başlayan maç'ta ekibimiz baştan sona üstün oynadığı maç'ın ilk yarısını önde kapattı.

Elazığ Doğu kent Stadında seyircisiz oynanan ve TRT Kürdi Kanalından Naklen Yayınlanan Maç'a oldukça hızlı başlayan ekibimiz Nevşehir Belediyespor maç'ta Malik ve Samet Dağlı'nın kaydettiği goller ile ilk yarıyı önde kapadı.

 Maç'ta Seyirci yok ama Stadın yan tarafından bulunan binalar da adeta seyirci patlaması yaşanırken, Nevşehir Belediyespor maç'ın ikinci yarsında da aynı oyunla farklı bir skor alması bekleniyor... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.