MADO

Nevşehir'de Bir İlk Yakında Gerçek Oluyor!

Gündem 19.03.2022 - 20:49, Güncelleme: 22.03.2022 - 13:23
 

Nevşehir'de Bir İlk Yakında Gerçek Oluyor!

TARLADAN HALKA

Nevşehir'de bir ilk yakında gerçek olucak artık Tarla'dan direk halka ürün hayali Nevşehir'de tam anlamıyla gerçek olucak. Peki Bu özel durum nasıl hayata geçecek.İşte Bu Bahçe'den Ekilecek Ürünler El Emeği Göz Nuru ile Yetiştirilip sizlere aracı olmadan Tarla'dan size ulaşmış olucak. Nevşehir'li girişimci Mustafa Dönmez tarafından hayata geçirilen bu konsept Nevşehir'de ilk defa uygulamaya girmiş olucak. 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:120/A'da hizmete girecek olan Mini Hal Manavı ile artık Taptaze ürünleri güvenle evinize götürebileceksiniz. ''Kendi Seramızdan Hesaplı Kaliteli'' sloganı ile açılacak olan Mini Hal Nevşehir Şubesi Bu Çarşamba Deneme Satışlarına Başlayacak Gelecek Hafta İse Nevşehir'lilerin Hizmetine girmiş olucak.        
TARLADAN HALKA

Nevşehir'de bir ilk yakında gerçek olucak artık Tarla'dan direk halka ürün hayali Nevşehir'de tam anlamıyla gerçek olucak. Peki Bu özel durum nasıl hayata geçecek.İşte Bu Bahçe'den Ekilecek Ürünler El Emeği Göz Nuru ile Yetiştirilip sizlere aracı olmadan Tarla'dan size ulaşmış olucak.

Nevşehir'li girişimci Mustafa Dönmez tarafından hayata geçirilen bu konsept Nevşehir'de ilk defa uygulamaya girmiş olucak. 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi No:120/A'da hizmete girecek olan Mini Hal Manavı ile artık Taptaze ürünleri güvenle evinize götürebileceksiniz.

''Kendi Seramızdan Hesaplı Kaliteli'' sloganı ile açılacak olan Mini Hal Nevşehir Şubesi Bu Çarşamba Deneme Satışlarına Başlayacak Gelecek Hafta İse Nevşehir'lilerin Hizmetine girmiş olucak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.