MADO

TES'de Bayrak Değişimi Yaşandı

Eğitim 15.03.2022 - 09:06, Güncelleme: 16.03.2022 - 14:57
 

TES'de Bayrak Değişimi Yaşandı

Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçesinde bayrak değişimi yaşandı

Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçesinde bayrak değişimi yaşandı. Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç " Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçe başkanlığımız da bayrak değişimi yapıldı. Uzun yıllardır ilçe başkanlığımızı yapan Adnan Menderes Şahin hocam bayrağı Mehmet Akif Alan hocamıza devretti. Hizmetlerinden dolayı A.Menderes Şahin hocamıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz bu ailenin fertleri iyi günde de kötü günde de birbirine sahip çıkmak zorundadır. Bu ülkeyi karşılıksız seven Türk Eğitim Sen üyesi arkadaşlarımın ve bu fikre mensup insanların birbirini de sevmeye mecbur olduğunu belirtmek istiyorum" açıklamasını yaptı.
Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçesinde bayrak değişimi yaşandı

Kozaklı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Eğitim Sen Kozaklı İlçesinde bayrak değişimi yaşandı.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç "

Kozaklı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Türk Eğitim Sen Kozaklı ilçe başkanlığımız da bayrak değişimi yapıldı.

Uzun yıllardır ilçe başkanlığımızı yapan Adnan Menderes Şahin hocam bayrağı Mehmet Akif Alan hocamıza devretti. Hizmetlerinden dolayı A.Menderes Şahin hocamıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.

Biz bir aileyiz bu ailenin fertleri iyi günde de kötü günde de birbirine sahip çıkmak zorundadır. Bu ülkeyi karşılıksız seven Türk Eğitim Sen üyesi arkadaşlarımın ve bu fikre mensup insanların birbirini de sevmeye mecbur olduğunu belirtmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.