MADO

Nevşehirbelediyespor Yeni Teknik Direktör Bulmuş ?

Spor 10.03.2022 - 12:16, Güncelleme: 10.03.2022 - 12:43
 

Nevşehirbelediyespor Yeni Teknik Direktör Bulmuş ?

Nevvşehirbelediyespor dün Kayseri Atatürk Stadında Erbaspor ile karşı karşıya geldi maç'ı 1-2 kaybetti. Maç sonrası olaylar silsilesi birbirini takip etti.

Nevvşehirbelediyespor dün Kayseri Atatürk Stadında Erbaspor ile karşı karşıya geldi maç'ı 1-2 kaybetti. Maç sonrası olaylar silsilesi birbirini takip etti. Takip etti ama ? Kim ne yaptı neden yaptı ne oldu ne olmadı kim geldi nerden geldi niye geldi nereden gitti kimin haberi oldu Başkan öğrendimi gibi binlerce soru havada asılı kaldı. Bir tane resmi açıklama Klüp'ten ne doğru dürüst yapıldı ne bir tane basın mensubuna Teknik Direktörümüz istifa etti açıklaması geçildi. Nede iki satır yazı yazılıp Kamuoyu biliglendirildi. Tabir yerindeyse herkes kafasına göre takıldı.Teknik Direktör ( Artık Eski ) diyeceğiz istifa ettiğini Klübün sosyal medya hesabından duyurdu.Sonra sabah bazı medya kuruluşlarında yeni teknik direktör açıklandı. Sonra başka basın yayın kuruluşlarında bu haber oldu sonra sonra. Ama ortada Koskoca bir klüp var adı NEVŞEHİRBELEDİYESPOR  ama hiç bir tane yöneticisi ortada yok.Ne Başkan'ından nede adını dahi öğrenemediğimiz BASIN SÖZCÜSÜNDEN bir tanesi çıkıp Basın'ı ve Kamuoyunu Kaale alıp bir açıklama bile yapma gereği duymadı. Çünkü klüp'te kim kimdir onuda bilen varsada bize ulaşan bir bilgi yok. Sorumuz gayet açık ve net bu Klüp KENDİ BAŞINA'mı idare ediliyor ? Yoksa GÖREVİ olan Yöneticileri varmı ? Varsa Kim Kimdir Lütfen Açıklayın'da Bilelim. Bizim Bildiğimiz Klüpler'de Bir Başkan ve Yardımcıları olur, Basın Sözcüsü Bir Takım kaptanı Bir Teknik Direktör olur herşey bir silsile yolu ile ilerler. Hadi Başkan Bir şekilde açıklama yapmadı bir tane BASIN SÖZCÜSÜ yokmu bu Klübün yada İKİ SATIR YAZI yazıp açılama yapacak kimsedemi yok. Yani Şimdi Biz Dışarıdan Bir İdare Var Diye Görüyoruz Başkanı'da Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç olarak biliyoruz.Ama galiba Yanlış biliyoruz.Çünkü Dün Geceden Bu Saat'e kadar bir sürü bilinen,bilinmeyen,olaylar,duyumlar oluyor, gelişen olaylar oluyor kimseden ÇIT  çıkmıyor. Bizce Önce Şöyle Bir Başlayın BASIN SÖZCÜNÜZ Kimse adını bir Kamuoyuna vede Nevşehir'deki gazetecilere bir iletin bizde ona ulaşalım, Eğer O Olmazsa Klüp Başkanı'na ulaşalım. Bir Klüp İKi Satır Yazı Yazıp Teknik Direktörümüz İstifa Etti, Yerine Yeni Teknik Direktör Olarak Şu İsimle Anlaşıldı Açıklaması yapmıyorsa sebebi nedir nedendir ?
Nevvşehirbelediyespor dün Kayseri Atatürk Stadında Erbaspor ile karşı karşıya geldi maç'ı 1-2 kaybetti. Maç sonrası olaylar silsilesi birbirini takip etti.

Nevvşehirbelediyespor dün Kayseri Atatürk Stadında Erbaspor ile karşı karşıya geldi maç'ı 1-2 kaybetti. Maç sonrası olaylar silsilesi birbirini takip etti.

Takip etti ama ? Kim ne yaptı neden yaptı ne oldu ne olmadı kim geldi nerden geldi niye geldi nereden gitti kimin haberi oldu Başkan öğrendimi gibi binlerce soru havada asılı kaldı.

Bir tane resmi açıklama Klüp'ten ne doğru dürüst yapıldı ne bir tane basın mensubuna Teknik Direktörümüz istifa etti açıklaması geçildi. Nede iki satır yazı yazılıp Kamuoyu biliglendirildi.

Tabir yerindeyse herkes kafasına göre takıldı.Teknik Direktör ( Artık Eski ) diyeceğiz istifa ettiğini Klübün sosyal medya hesabından duyurdu.Sonra sabah bazı medya kuruluşlarında yeni teknik direktör açıklandı.

Sonra başka basın yayın kuruluşlarında bu haber oldu sonra sonra. Ama ortada Koskoca bir klüp var adı NEVŞEHİRBELEDİYESPOR  ama hiç bir tane yöneticisi ortada yok.Ne Başkan'ından nede adını dahi öğrenemediğimiz BASIN SÖZCÜSÜNDEN bir tanesi çıkıp Basın'ı ve Kamuoyunu Kaale alıp bir açıklama bile yapma gereği duymadı. Çünkü klüp'te kim kimdir onuda bilen varsada bize ulaşan bir bilgi yok. Sorumuz gayet açık ve net bu Klüp KENDİ BAŞINA'mı idare ediliyor ? Yoksa GÖREVİ olan Yöneticileri varmı ? Varsa Kim Kimdir Lütfen Açıklayın'da Bilelim.

Bizim Bildiğimiz Klüpler'de Bir Başkan ve Yardımcıları olur, Basın Sözcüsü Bir Takım kaptanı Bir Teknik Direktör olur herşey bir silsile yolu ile ilerler. Hadi Başkan Bir şekilde açıklama yapmadı bir tane BASIN SÖZCÜSÜ yokmu bu Klübün yada İKİ SATIR YAZI yazıp açılama yapacak kimsedemi yok.

Yani Şimdi Biz Dışarıdan Bir İdare Var Diye Görüyoruz Başkanı'da Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç olarak biliyoruz.Ama galiba Yanlış biliyoruz.Çünkü Dün Geceden Bu Saat'e kadar bir sürü bilinen,bilinmeyen,olaylar,duyumlar oluyor, gelişen olaylar oluyor kimseden ÇIT  çıkmıyor.

Bizce Önce Şöyle Bir Başlayın BASIN SÖZCÜNÜZ Kimse adını bir Kamuoyuna vede Nevşehir'deki gazetecilere bir iletin bizde ona ulaşalım, Eğer O Olmazsa Klüp Başkanı'na ulaşalım.

Bir Klüp İKi Satır Yazı Yazıp Teknik Direktörümüz İstifa Etti, Yerine Yeni Teknik Direktör Olarak Şu İsimle Anlaşıldı Açıklaması yapmıyorsa sebebi nedir nedendir ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.