MADO

Üç Güzellerde Feci Kaza

İlçe Haberleri 10.03.2022 - 09:57, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:37
 

Üç Güzellerde Feci Kaza

Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah Saatlerinde meydana gelen kaza'da bir kişi ağır yaralandı

Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah Saatlerinde meydana gelen kaza'da bir kişi ağır yaralandı. İddiaya göre sabah saatlerinde bir kargo şirketi kamyonu ile bir Tır Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah yoldaki kayma nedeniyle çarpıştı. Çarpışma Neticesinde Yaklaşık 45 Dakika araç içinde sıkışıp kalan kargo kamyonu sürücüsü AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi ve Hastaneye Ağır yaralı olarak Kaldırıldı. Ürgüp Ilçe Polis Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ürgüp Üç Güzeller, Nevşehir Yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı.
Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah Saatlerinde meydana gelen kaza'da bir kişi ağır yaralandı

Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah Saatlerinde meydana gelen kaza'da bir kişi ağır yaralandı.

İddiaya göre sabah saatlerinde bir kargo şirketi kamyonu ile bir Tır Ürgüp Üç Güzeller Mevkiinde Sabah yoldaki kayma nedeniyle çarpıştı.

Çarpışma Neticesinde Yaklaşık 45 Dakika araç içinde sıkışıp kalan kargo kamyonu sürücüsü AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi ve Hastaneye Ağır yaralı olarak Kaldırıldı. Ürgüp Ilçe Polis Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ürgüp Üç Güzeller, Nevşehir Yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.