MADO

Hedef Mutlak Üç Puan

Spor 05.03.2022 - 12:36, Güncelleme: 06.03.2022 - 11:55
 

Hedef Mutlak Üç Puan

Nevşehirbelediyespor bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyor.

Nevşehirbelediyespor bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyor. Maçlarını Kayseri Atatürk stadı yan sahasında oynayan Nevşehirbelediyespor 5 Mart 2022 Cumartesi günü Kahtaspor ile bugğn saat 14'te karşı karşıya gelecek. Maç için Nevşehir'den bu sabah saatlerinde otobüslerle taraftarlar Kayseri'ye götürüldü.Kayseri'de açık bir hava saha ve zemin şartları futbol oynamak için olduçka musait durumda olduğu belirtildi.Öte Yandan Nevşehirbeeldiyespor'un maç'a her zamanki 11 ile çıkması bekleniyor..  Cumartesi günü Kahtaspor ile saat 14'te karşı karşıya gelecek. Maçta İlk Nevşehirbelediyespor İlk Onbiri Açıklandı..    
Nevşehirbelediyespor bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyor.

Nevşehirbelediyespor bu haftayı da kayıpsız geçmek istiyor.

Maçlarını Kayseri Atatürk stadı yan sahasında oynayan Nevşehirbelediyespor 5 Mart 2022 Cumartesi günü Kahtaspor ile bugğn saat 14'te karşı karşıya gelecek.

Maç için Nevşehir'den bu sabah saatlerinde otobüslerle taraftarlar Kayseri'ye götürüldü.Kayseri'de açık bir hava saha ve zemin şartları futbol oynamak için olduçka musait durumda olduğu belirtildi.Öte Yandan Nevşehirbeeldiyespor'un maç'a her zamanki 11 ile çıkması bekleniyor..

 Cumartesi günü Kahtaspor ile saat 14'te karşı karşıya gelecek.

Maçta İlk Nevşehirbelediyespor İlk Onbiri Açıklandı..

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.