MADO

MHP'den Hacıbektaş Tur'u

Nevşehir 05.03.2022 - 11:54, Güncelleme: 06.03.2022 - 11:57
 

MHP'den Hacıbektaş Tur'u

MHP Hacıbektaş'a çıkarma yaptı.5 Mart 2022 Cumartesi günü bugun

MHP Hacıbektaş'a çıkarma yaptı.5 Mart 2022 Cumartesi günü bugun Hacıbektaş ilçesine MHP Genel Başkanları hem gezi hemde bir toplantı organize edildi. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla *“ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA”* temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da Nevşehir Hacıbektaş ilçe programımizda; Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MYK üyesi Özgür Bayraktar, MYK üyesi İbrahim Uzun, MDK üyesi Fazıl Çağrı Kuş katıldılar.Hacıbektaş ve Nevşehir'den çok sayıda partilinin katıldığı toplantı sonrası Hacıbektaş İlcesinde gezi ve incelemelerde bulunuldu.
MHP Hacıbektaş'a çıkarma yaptı.5 Mart 2022 Cumartesi günü bugun

MHP Hacıbektaş'a çıkarma yaptı.5 Mart 2022 Cumartesi günü bugun Hacıbektaş ilçesine MHP Genel Başkanları hem gezi hemde bir toplantı organize edildi.

MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla *“ADIM ADIM 2023; İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA”* temalı MHP ilçe ziyaretleri kapsamında 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da Nevşehir Hacıbektaş ilçe programımizda;

Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, MYK üyesi Özgür Bayraktar, MYK üyesi İbrahim Uzun, MDK üyesi Fazıl Çağrı Kuş katıldılar.Hacıbektaş ve Nevşehir'den çok sayıda partilinin katıldığı toplantı sonrası Hacıbektaş İlcesinde gezi ve incelemelerde bulunuldu.



Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.