MADO

Ankara'ya Nevşehir Çıkarması

Nevşehir 02.03.2022 - 18:02, Güncelleme: 04.03.2022 - 12:39
 

Ankara'ya Nevşehir Çıkarması

Nevsehir Heyeti Ankara'da cesitli bakanları makamlarında ziyaret etti

Nevsehir Heyeti Ankara'da cesitli bakanları makamlarında ziyaret etti. Nevsehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir milletvekilleri, Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, Ak Parti Il Baskani Ali Kemikkiran ve Nevsehor Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ile heyette yer aldı. Ziyaret'lere ilişkin Ak Parti Il Baskani Ali Kemikkıran "Milli Savunma Bakanlığı’mızdayız.Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve iş insanlarımız ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar’ı ziyaret edip, istişarelerde bulunduk. Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve iş insanlarımız ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ı ziyaret edip, istişarelerde bulunduk
Nevsehir Heyeti Ankara'da cesitli bakanları makamlarında ziyaret etti

Nevsehir Heyeti Ankara'da cesitli bakanları makamlarında ziyaret etti.

Nevsehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir milletvekilleri, Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe,Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, Ak Parti Il Baskani Ali Kemikkiran ve Nevsehor Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ile heyette yer aldı.


Ziyaret'lere ilişkin Ak Parti Il Baskani Ali Kemikkıran "Milli Savunma Bakanlığı’mızdayız.Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve iş insanlarımız ile birlikte Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar’ı ziyaret edip, istişarelerde bulunduk.



Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve iş insanlarımız ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ı ziyaret edip, istişarelerde bulunduk

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.