MADO

Nevşehir'e Kâr Geliyor

Nevşehir 02.03.2022 - 17:39, Güncelleme: 03.03.2022 - 15:10
 

Nevşehir'e Kâr Geliyor

Nevsehir Valiliginden Sari Uyarı geldi. Nevşehir Valiliginden

Nevsehir Valiliginden Sari Uyarı geldi. Nevşehir Valiliginden,yarın sabah başlayıp Akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı beklendigi aciklandi. Nevsehir Valiliginden yapılan açıklama su şekilde; "Meteorolojik Uyarı.İlimiz genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı ve soğuk havanın etkili olacağı tahmin edilmektedir. Bu sebeple; buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir" denildi.
Nevsehir Valiliginden Sari Uyarı geldi. Nevşehir Valiliginden

Nevsehir Valiliginden Sari Uyarı geldi. Nevşehir Valiliginden,yarın sabah başlayıp Akşam saatlerine kadar yoğun kar yağışı beklendigi aciklandi.

Nevsehir Valiliginden yapılan açıklama su şekilde;

"Meteorolojik Uyarı.İlimiz genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı ve soğuk havanın etkili olacağı tahmin edilmektedir.

Bu sebeple; buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önem arz etmektedir" denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.