MADO

Yetimler Erciyes Turuna Çıktı

Gündem 28.02.2022 - 16:46, Güncelleme: 01.03.2022 - 17:29
 

Yetimler Erciyes Turuna Çıktı

Nevşehir İHH Yetim Birimi "YETİM DAYANIŞMA GÜNLERİ

Nevşehir İHH Yetim Birimi "YETİM DAYANIŞMA GÜNLERİ" kapsamında "Çocuklar Gülerse Dünya Güler" sloganı ile çocuklara Erciyes gezisi düzenleyerek unutulmaz bir gün yaşattı. Çocuklar, gezi programında yer alan Kayseri Ters Ev'e giderek farklı bir deneyim edindiler. Ardından Selçuklu devletinin son dönemlerinden kalma bir eser olarak 750 yılı aşan yaşına rağmen hala dimdik ayakta duran Hacı Kılıç Cami'yi ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldılar. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği yemeğin ardından teleferikle Erciyes Dağı'na çıkan grup zirvede karın tadını çıkardılar. Ayrıca kızaklarla da kayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Nevşehir İHH İl Başkanı Baki ÖNCEL, desteklerinden dolayı başta Muhsin Özdemir olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Nevşehir İHH Yetim Birimi "YETİM DAYANIŞMA GÜNLERİ

Nevşehir İHH Yetim Birimi "YETİM DAYANIŞMA GÜNLERİ" kapsamında "Çocuklar Gülerse Dünya Güler" sloganı ile çocuklara Erciyes gezisi düzenleyerek unutulmaz bir gün yaşattı.

Çocuklar, gezi programında yer alan Kayseri Ters Ev'e giderek farklı bir deneyim edindiler. Ardından Selçuklu devletinin son dönemlerinden kalma bir eser olarak 750 yılı aşan yaşına rağmen hala dimdik ayakta duran Hacı Kılıç Cami'yi ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldılar. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği yemeğin ardından teleferikle Erciyes Dağı'na çıkan grup zirvede karın tadını çıkardılar. Ayrıca kızaklarla da kayan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Nevşehir İHH İl Başkanı Baki ÖNCEL, desteklerinden dolayı başta Muhsin Özdemir olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.