MADO

Nevşehir Bunlardan Şikayetçi

Gündem 21.02.2022 - 11:04, Güncelleme: 21.02.2022 - 11:04
 

Nevşehir Bunlardan Şikayetçi

Türkiye'nin En büyük Şikayet platformu şikayetvar.com'da Nevşehir'den

Türkiye'nin En büyük Şikayet platformu şikayetvar.com'da Nevşehir'den vatandaşlar en çok neyi şikayet etti ışte cevabı. Site'de Nevşehir'den en çok iki konuda şikayet bulunuyor.Bunlardan birincisi Şehir içi ulaşımın vazgeçilmezi Şehir özel halk otobüsleri. Bu konuda oldukça fazla şikayet bulunurken,şikayette ikinci sırayı Başı Boş gezen sokak köpekleri aldı Bu iki konuda şikayetlerini sitede yazan vatandaşların bazılarıda bu şikayetlerini CIMER'e de ilettiklerini siteye yazıyorlar. Öte yandan en çok şikayet sıralamasında şu kesintileri ve Sebze pazarındaki dilencilerle ilgili şikayetler bulunuyor.
Türkiye'nin En büyük Şikayet platformu şikayetvar.com'da Nevşehir'den
Türkiye'nin En büyük Şikayet platformu şikayetvar.com'da Nevşehir'den vatandaşlar en çok neyi şikayet etti ışte cevabı.

Site'de Nevşehir'den en çok iki konuda şikayet bulunuyor.Bunlardan birincisi Şehir içi ulaşımın vazgeçilmezi Şehir özel halk otobüsleri. Bu konuda oldukça fazla şikayet bulunurken,şikayette ikinci sırayı Başı Boş gezen sokak köpekleri aldı

Bu iki konuda şikayetlerini sitede yazan vatandaşların bazılarıda bu şikayetlerini CIMER'e de ilettiklerini siteye yazıyorlar.

Öte yandan en çok şikayet sıralamasında şu kesintileri ve Sebze pazarındaki dilencilerle ilgili şikayetler bulunuyor.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.