MADO

Emniyet Bir Kez Daha Uyardı

Asayiş 21.02.2022 - 10:25, Güncelleme: 21.02.2022 - 10:25
 

Emniyet Bir Kez Daha Uyardı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları bir kez daha yayınladığı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları bir kez daha yayınladığı mesaj ile uyardı. Nevşehir Il Emniyet Müdürlüğü özellikle son dönemde vatandaşı canından bezdiren yılların birikimini 10 dakikada buhar olmasına neden olan telefon dolandırıcılığı konusunda bir kez daha uyarı mesajı yayınladı. Nevşehir Emniyetinden yapılan açıklamada "Kendisini polis, jandarma ve savcı olarak tanıtıp, “adınız terör örgütü ile ilgili soruşturmaya karıştı” diyenlere inanmayın‼️ Bu gibi durumlarda HEMEN Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi ni ARAYIN" mesajı verildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları bir kez daha yayınladığı
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü vatandaşları bir kez daha yayınladığı mesaj ile uyardı.

Nevşehir Il Emniyet Müdürlüğü özellikle son dönemde vatandaşı canından bezdiren yılların birikimini 10 dakikada buhar olmasına neden olan telefon dolandırıcılığı konusunda bir kez daha uyarı mesajı yayınladı.

Nevşehir Emniyetinden yapılan açıklamada "Kendisini polis, jandarma ve savcı olarak tanıtıp, “adınız terör örgütü ile ilgili soruşturmaya karıştı” diyenlere inanmayın‼️ Bu gibi durumlarda HEMEN Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi ni ARAYIN" mesajı verildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.