MADO

IHH'dan Müftülük Ziyareti

Gündem 17.02.2022 - 09:04, Güncelleme: 17.02.2022 - 09:04
 

IHH'dan Müftülük Ziyareti

Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Kadın Kolları Başkanını Sedef Öğüten

Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Kadın Kolları Başkanını Sedef Öğüten, Yönetim Kurulu Üyesi Sevilay Konakçı ve dernek gönüllülerinden Zehra Kurugöllü ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti. Nevşehir İHH Kadın Kolları Başkanı Öğüten ile derneğin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Altunkaya¸ Öğüten’e çalışmalarında başarılar diledi. Müftü Altunkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öğüten ve beraberindekilere teşekkür etti.
Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Kadın Kolları Başkanını Sedef Öğüten

Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri Derneği (İHH) Kadın Kolları Başkanını Sedef Öğüten, Yönetim Kurulu Üyesi Sevilay Konakçı ve dernek gönüllülerinden Zehra Kurugöllü ile birlikte İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Nevşehir İHH Kadın Kolları Başkanı Öğüten ile derneğin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Altunkaya¸ Öğüten’e çalışmalarında başarılar diledi.

Müftü Altunkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Öğüten ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.