11 Çiftci Katıldı Gerisi Nerde ?

İlçe Haberleri 16.02.2022 - 09:23, Güncelleme: 16.02.2022 - 09:23
 

11 Çiftci Katıldı Gerisi Nerde ?

Kozaklı ilçemizde düzenlenen tanıtım toplantısında

''Kozaklı ilçemizde düzenlenen tanıtım toplantısında IPARD II Programı 11. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme yapılmıştır'' Bu açıklama Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörlüğü tarafından yapılmış bir açıklama. Burasıda Kozaklı toplantı salonu, salonda görevliler hariç saydığınız da toplam 11 çiftci var, yani kocaman salon bomboş.2019 Yılı rakamlarına göere Kozaklı Kaymakamlığının açıklaadığı veride ''Çiftçi kayıt sisteminde işletme sayıları: 3681 adet çiftçimiz bulunmaktadır'' yani o zamanki rakama göre sayı 3700 çivarında çiftci var. Salonda onları temsilen bulunan 11 çiftci var peki gerisi nerede o bilinmiyor.Devlet Çiftcisi için uğraşırken diğer çiftcilerin bu konuya ilig göstermemesi salonda bulunanlar tarafından eleştireye neden olurken toplantının kısa sürede tamamlandığı açıklandı..
Kozaklı ilçemizde düzenlenen tanıtım toplantısında

'' Kozaklı ilçemizde düzenlenen tanıtım toplantısında IPARD II Programı 11. Başvuru Çağrı İlanı kapsamında bilgilendirme yapılmıştır'' Bu açıklama Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörlüğü tarafından yapılmış bir açıklama.

Burasıda Kozaklı toplantı salonu, salonda görevliler hariç saydığınız da toplam 11 çiftci var, yani kocaman salon bomboş.2019 Yılı rakamlarına göere Kozaklı Kaymakamlığının açıklaadığı veride ''Çiftçi kayıt sisteminde işletme sayıları: 3681 adet çiftçimiz bulunmaktadır'' yani o zamanki rakama göre sayı 3700 çivarında çiftci var.

Salonda onları temsilen bulunan 11 çiftci var peki gerisi nerede o bilinmiyor.Devlet Çiftcisi için uğraşırken diğer çiftcilerin bu konuya ilig göstermemesi salonda bulunanlar tarafından eleştireye neden olurken toplantının kısa sürede tamamlandığı açıklandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.