MADO

Nevşehir Belediyesi İndirecekmi ?

Gündem 16.02.2022 - 09:14, Güncelleme: 16.02.2022 - 09:19
 

Nevşehir Belediyesi İndirecekmi ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış ve Yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış ve Yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirilmişti. Bu kapsama giren bedellerinden birisi de İçme suyu kullanım bedeli. Türkiye genelinde bir çok belediye yayınladığı mesaj ile bu oranları indirdiğini kamuoyuna açıklamaya başladı. Nevşehirliler de aceba sorusunu sormaya başladı. Nevşehir Belediyesi yetkililerine seslenen vatandaşlar Nevşehir'dede İçme Suyu Kullanım Bedelinin KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesini talep ettiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış ve Yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış ve Yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirilmişti. Bu kapsama giren bedellerinden birisi de İçme suyu kullanım bedeli. Türkiye genelinde bir çok belediye yayınladığı mesaj ile bu oranları indirdiğini kamuoyuna açıklamaya başladı.

Nevşehirliler de aceba sorusunu sormaya başladı. Nevşehir Belediyesi yetkililerine seslenen vatandaşlar Nevşehir'dede İçme Suyu Kullanım Bedelinin KDV oranının yüzde 8'den yüzde 1'e indirilmesini talep ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.