MADO

KADES Konusunda Önemli Bilgilendirme

Gündem 29.12.2021 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2021 - 13:28
 

KADES Konusunda Önemli Bilgilendirme

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı Kadınları KADES Uygulaması hakkında bilgilendirdi.

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı Kadınları KADES Uygulaması hakkında bilgilendirdi. Bu konuda İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada 'Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele” kapsamanda, 25 Aralık 2021 günü icra edilen faaliyette;Ürgüp ilçesi Pazar yerinde KADES uygulamasının tanıtılması ve telefonlara yükletilmesi konusunda bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapılmıştır'' denildi..
Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı Kadınları KADES Uygulaması hakkında bilgilendirdi.

Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanlığı Kadınları KADES Uygulaması hakkında bilgilendirdi. Bu konuda İl Jandarma Alay Komutanlığından yapılan açıklamada 'Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü personelince “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele” kapsamanda, 25 Aralık 2021 günü icra edilen faaliyette;Ürgüp ilçesi Pazar yerinde KADES uygulamasının tanıtılması ve telefonlara
yükletilmesi konusunda bilgilendirme ve broşür dağıtımı yapılmıştır'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.