MADO

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Eğitim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.11.2021 - 12:16, Güncelleme: 19.11.2021 - 12:16
 

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' 16-17-18 Kasım tarihlerinde yapıldı. Öğretmenlerin arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü ile devam etmesi, okullarımız arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlandı. Turnuvaya Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ersular İlkokulu, Yavuz Sultan selim Han Ortaokulu ve Kaymaklı İlkokulu idareci ve öğretmenleri katıldı. Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nın galibi Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İkinciliği Yavuz Sultan selim Han Ortaokulu, üçüncülüğü Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, dördüncülüğü ise Kaymaklı İlkokulu kazandı. Dereceye giren dört okulumuza kupaları Şube Müdürü Hanifi ŞAHİN’in de katılımıyla düzenlenen törende verildi.  

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' 16-17-18 Kasım tarihlerinde yapıldı.

Öğretmenlerin arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü ile devam etmesi, okullarımız arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlandı.

Turnuvaya Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ersular İlkokulu, Yavuz Sultan selim Han Ortaokulu ve Kaymaklı İlkokulu idareci ve öğretmenleri katıldı.

Heyecanlı ve renkli görüntülere sahne olan '24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nın galibi Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. İkinciliği Yavuz Sultan selim Han Ortaokulu, üçüncülüğü Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, dördüncülüğü ise Kaymaklı İlkokulu kazandı. Dereceye giren dört okulumuza kupaları Şube Müdürü Hanifi ŞAHİN’in de katılımıyla düzenlenen törende verildi.
 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.