MADO

URGENÇ; HER ÇOCUK BİR BAYRAKTIR

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.10.2021 - 19:18, Güncelleme: 29.10.2021 - 17:52
 

URGENÇ; HER ÇOCUK BİR BAYRAKTIR

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle “Her Çocuk Bayraktır.” Projesi kapsamında Şehitlerimizi anmak, Milli Birlik ve Beraberliği pekiştirmek ve öğrencilere Bayrak sevgisi kazandırmak için salgın kuralları çerçevesinde Nevşehir Merkez Rauf Nail Akman İlkokulunda eğitim gören 380 öğrenciye, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulunda eğitim gören 180 öğrenciye Türk Bayrağı hediye etti.  Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; İnanıyoruz ki Her çocuk bir Türk Bayrağıdır. Bu inançla çocuklarımıza özgürlüğümüzün simgesi Türk Bayrağı hediye ederek Her çocuğumuzun bir bayrağı olsun istedik. Bayrak birleştiricidir ve gururumuzdur.  Etkinliğin düzenlenmesinde bizlere destek olan Rauf Nail Akman İlkokulu müdürü Mustafa Gürbüz’e, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulu müdürü Hüseyin Uzun’a ve her iki okulda bizlere öncülük eden Tuncay Yıldırıcı ve Fadime Karakurt nezdinde kıymetli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Dedi.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle “Her Çocuk Bayraktır.” Projesi kapsamında Şehitlerimizi anmak, Milli Birlik ve Beraberliği pekiştirmek ve öğrencilere Bayrak sevgisi kazandırmak için salgın kuralları çerçevesinde Nevşehir Merkez Rauf Nail Akman İlkokulunda eğitim gören 380 öğrenciye, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulunda eğitim gören 180 öğrenciye Türk Bayrağı hediye etti.

 Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç; İnanıyoruz ki Her çocuk bir Türk Bayrağıdır. Bu inançla çocuklarımıza özgürlüğümüzün simgesi Türk Bayrağı hediye ederek Her çocuğumuzun bir bayrağı olsun istedik. Bayrak birleştiricidir ve gururumuzdur.  Etkinliğin düzenlenmesinde bizlere destek olan Rauf Nail Akman İlkokulu müdürü Mustafa Gürbüz’e, Derinkuyu 24 Kasım İlkokulu müdürü Hüseyin Uzun’a ve her iki okulda bizlere öncülük eden Tuncay Yıldırıcı ve Fadime Karakurt nezdinde kıymetli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.