MADO

GÜNEŞ BOĞA BURCU'NDA

Yaşam 25.04.2024 - 09:45, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:45
 

GÜNEŞ BOĞA BURCU'NDA

Merhabalar. 20 Nisan 20 Mayıs arasında doğan insanların Güneş Burcu Boğa Burcu'dur deriz.

Boğa Burcu insanları çoğunlukla iyi niyetli, yemeğe düşkün ve cinsel arzuları yüksek insanlar olarak bilinirler. Toprak elementinin ilk temsilcileri olduğundan baharın başlangıcı olarak tanımlanırlar. Tıpkı bahar gibi güzel, sevmek ve sevilmek için yaratılmış insanlardır diyebiliriz. İradeleri güçlü ve maddeye düşkündürler. Onlar için para amaç değil araçtır. Şefkatli oldukları kadar kıskançtırlar. Değişimlerden fazla hoşlanmazlar. Hayatlarında çok nadir hastalanırlar. İşlerine ve eşlerine sadık insanlardır. İşyerinde aranan elemanlardır. Çünkü menfaatleri olduğu müddetçe sevmedikleri işlerde dahil çok başarılı olma kabiliyetleri vardır. Kurallara uyar ve temkinli hareket etmeyi severler. Ayrıca çocukları da çok severler. Boğa Burcu Kadını: Sempatik, beğenilen ve aranan kadınlar arasındadır. Güzelliklere düşkündürler. Müzik ve resim gibi sanatsal faaliyetler onlara büyük zevk verir. Her engeli aşabileceklerini doğuştan bilirler. İnsanları olduğu gibi kabul ederler. En yoksulundan en zenginine, en kültürlüsünden en cahiline kadar herkes ile ahbaplık ederler. Yuvasına düşkün bir eş ve anne olurlar. İş hayatını da muhteşem yürütürler. Boğa Burcu Erkeği: Sadık bir dost, iyi bir eş, şefkatli bir baba olurlar. Normalde sabırlı insanlardır. İşlerine son derece önem verdikleri için onların işine karışılmamalı ve tenkit edilmemelidir. Bu tarz durumlarda saldırıya hazır bir hal alabilirler. Sağlam ve sıhhatlidirler. Ancak hastalıkları zaman kendilerini yalnız ve aciz hissederler. Hayatlarını monoton denecek kadar düzenli ve programlı yaşamaktan hoşlanırlar. Boğa Burcu Çocuğu: Bu çocuklar sessiz, sakin ve huzurludurlar. Fakat en umulmadık anlarda feryat edebilirler. Sevgiye doymak bilmez sürekli sarılmak ve kucaklanmak isterler. Güzel yüzlü olurlar. Azarlanma, tenkit ve ceza ile terbiye onlara zıt teper. Sevgi, hoşgörü ve şefkat ile terbiye edildikleri zaman daha iyi olacaklardır. Pek çalışmayı seven tipler değildir. Teşvik edilmelidirler.
Merhabalar. 20 Nisan 20 Mayıs arasında doğan insanların Güneş Burcu Boğa Burcu'dur deriz.

Boğa Burcu insanları çoğunlukla iyi niyetli, yemeğe düşkün ve cinsel arzuları yüksek insanlar olarak bilinirler. Toprak elementinin ilk temsilcileri olduğundan baharın başlangıcı olarak tanımlanırlar. Tıpkı bahar gibi güzel, sevmek ve sevilmek için yaratılmış insanlardır diyebiliriz. İradeleri güçlü ve maddeye düşkündürler. Onlar için para amaç değil araçtır. Şefkatli oldukları kadar kıskançtırlar. Değişimlerden fazla hoşlanmazlar. Hayatlarında çok nadir hastalanırlar. İşlerine ve eşlerine sadık insanlardır. İşyerinde aranan elemanlardır. Çünkü menfaatleri olduğu müddetçe sevmedikleri işlerde dahil çok başarılı olma kabiliyetleri vardır. Kurallara uyar ve temkinli hareket etmeyi severler. Ayrıca çocukları da çok severler.
Boğa Burcu Kadını: Sempatik, beğenilen ve aranan kadınlar arasındadır. Güzelliklere düşkündürler. Müzik ve resim gibi sanatsal faaliyetler onlara büyük zevk verir. Her engeli aşabileceklerini doğuştan bilirler. İnsanları olduğu gibi kabul ederler. En yoksulundan en zenginine, en kültürlüsünden en cahiline kadar herkes ile ahbaplık ederler. Yuvasına düşkün bir eş ve anne olurlar. İş hayatını da muhteşem yürütürler.
Boğa Burcu Erkeği: Sadık bir dost, iyi bir eş, şefkatli bir baba olurlar. Normalde sabırlı insanlardır. İşlerine son derece önem verdikleri için onların işine karışılmamalı ve tenkit edilmemelidir. Bu tarz durumlarda saldırıya hazır bir hal alabilirler. Sağlam ve sıhhatlidirler. Ancak hastalıkları zaman kendilerini yalnız ve aciz hissederler. Hayatlarını monoton denecek kadar düzenli ve programlı yaşamaktan hoşlanırlar.
Boğa Burcu Çocuğu: Bu çocuklar sessiz, sakin ve huzurludurlar. Fakat en umulmadık anlarda feryat edebilirler. Sevgiye doymak bilmez sürekli sarılmak ve kucaklanmak isterler. Güzel yüzlü olurlar. Azarlanma, tenkit ve ceza ile terbiye onlara zıt teper. Sevgi, hoşgörü ve şefkat ile terbiye edildikleri zaman daha iyi olacaklardır. Pek çalışmayı seven tipler değildir. Teşvik edilmelidirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.