MADO

NEVŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Nevşehir 23.04.2024 - 15:23, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:31
 

NEVŞEHİR’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılı kutlamaları Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim sahasında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programda Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar bulundu.   Düzenlenen 23 Nisan programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın konuşması ile başladı.  Konuşmanın ardından törende çeşitli okullardaki öğrenciler tarafından zeybek gösterisi, geleneksel çocuk oyunları, Nevşehir yöresi halk oyunları gösterisi, mehter takımı gösterisi ve tekvando gösterisi gibi birçok gösteri yapıldı. Programda ayrıca yapılan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) eğitimli köpek gösterisi de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Tören sonunda ise 23 Nisan dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.            
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılı kutlamaları Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 Nolu Çim sahasında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programda Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar bulundu. 

 Düzenlenen 23 Nisan programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'nın konuşması ile başladı. 

Konuşmanın ardından törende çeşitli okullardaki öğrenciler tarafından zeybek gösterisi, geleneksel çocuk oyunları, Nevşehir yöresi halk oyunları gösterisi, mehter takımı gösterisi ve tekvando gösterisi gibi birçok gösteri yapıldı.

Programda ayrıca yapılan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) eğitimli köpek gösterisi de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Tören sonunda ise 23 Nisan dolayısıyla yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.