MADO

2. İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir 19.04.2024 - 16:23, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:28
 

2. İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir Valiliği tarafından İl Koordinasyon toplantısı Vali Fidan'ın Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Nevşehir Valiliği Koordinesinde 2. İl Koordinasyon toplantısı Konferans Valilik salonunda saat 14.00’da yapıldı.  Toplantıya Nevşehir Valisi Ali Fidan, Vali Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru,  Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katılım sağladı. Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı daha sonra kurum amirleri ve müdürlerinin yatırım projelerini anlatması ile devam etti.  Vali Fidan konuşmasında; İl genelinde toplam 97 proje bulunuyor. Bu projelerden 3'ü tamamlanmış, 61'i devam etmekte, 14 proje ihale aşamasında, 19 projeye hiç başlanamamıştır.'' dedi.
Nevşehir Valiliği tarafından İl Koordinasyon toplantısı Vali Fidan'ın Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Nevşehir Valiliği Koordinesinde 2. İl Koordinasyon toplantısı Konferans Valilik salonunda saat 14.00’da yapıldı.  Toplantıya Nevşehir Valisi Ali Fidan, Vali Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru,  Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katılım sağladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı daha sonra kurum amirleri ve müdürlerinin yatırım projelerini anlatması ile devam etti. 

Vali Fidan konuşmasında; İl genelinde toplam 97 proje bulunuyor. Bu projelerden 3'ü tamamlanmış, 61'i devam etmekte, 14 proje ihale aşamasında, 19 projeye hiç başlanamamıştır.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.