MADO

ÜRGÜP BELEDİYESİ’NDE HALK GÜNÜ

İlçe Haberleri 19.04.2024 - 10:27, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:27
 

ÜRGÜP BELEDİYESİ’NDE HALK GÜNÜ

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un göreve gelmesiyle başlattığı “Halk Günü Toplantıları” nın ilki yapıldı.

Ürgüp’ün, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirilmesi için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, amaçlarının tüm vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti. Başkan Bul ayrıca Ürgüp halkının hem belediye yönetimine katılımlarının daha etkin sağlanması hem de belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanmasının hedeflerinden biri olduğuna vurgu yaptı. Ürgüp Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısına katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına ilettiği toplantı, her hafta Perşembe günü saat 13:30 ve 15:00 aralığında yapılmaya devam edecek.
Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un göreve gelmesiyle başlattığı “Halk Günü Toplantıları” nın ilki yapıldı.

Ürgüp’ün, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirilmesi için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, amaçlarının tüm vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Başkan Bul ayrıca Ürgüp halkının hem belediye yönetimine katılımlarının daha etkin sağlanması hem de belediye hizmetlerinden daha fazla yararlanmasının hedeflerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Ürgüp Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen halk günü toplantısına katılan vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan belediye başkanına ilettiği toplantı, her hafta Perşembe günü saat 13:30 ve 15:00 aralığında yapılmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.