MADO

İZİN ALANA HER ŞEY SERBEST

Nevşehir 16.04.2024 - 15:29, Güncelleme: 16.04.2024 - 16:00
 

İZİN ALANA HER ŞEY SERBEST

Nevşehir kepez mevkiindeki inşaat halindeki binanın fotoğrafını yayınladık ve neler oluyor demiştik.

Yaptığımız araştırmalar sonucunda yapılan inşaatın yapıldığı mevkii Nevşehir Belediyesinin sınırları içerisinde olduğu, sit alanına sıfır noktada olması ve yapılan iki katlı binanın bağ evi ruhsatı olarak verilmesine onay verilmiştir. Yaptığımız araştırmalar edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, bu mevkide sit alanı dışında yeriniz var ise İl Tarım Müdürlüğü, sağlık müdürlüğü ve benzeri resmi kurumlardan ayrıca Nevşehir belediyesinden de onay alıyorsanız kepez mevkiinde sizlerinde de milyonlar değerinde araziniz ve bağ evi görünümlü villanız olabilir. 2022 yılında alınan izinle yapılan bu iki katlı bağ evi bugün için artık etrafındaki duvarların çekilmesi ile tam bir bağ evine kavuşmuş olacaktır. Bu gelişmelere Nevşehir Alan başkanlığı ne diyor,; izinler tamamsa biz onaylıyoruz;  ifadesini kullanıyor Gelelim sonuca, Uçhisar kasabasındaki bir otelin terasındaki şemsiye için Alan Başkanlığından izin alınması gerekiyorsa ve şemsiye görüntü kirliliği yapıyor deyip kaldırılıyorsa, bölgeyi tanıtmak için fotoğraf ve kamera çekmek için izin alınmak gerekiyorsa bu yapılan yapılar için nasıl Alan başkanlığından işler böyle kolay geçiyor bilmiyoruz, Demek ki bizlerin imkansız ve zor olarak bildiğimiz bu işler aslında çok kolay çözülüyormuş,20 BİN METRE KARE ARAZİ İÇİNE 250 METRE KARE BAĞ EVİ GÖRÜNÜMLÜ BİNA YAPMAK SERBEST İMİŞ  bu sebeple bu çevrede arazisi olup iki katlı bağ evi yapmak isteyenlerin hemen müracaat etsinler ki onlarında güzel bir bağ evleri olsun.
Nevşehir kepez mevkiindeki inşaat halindeki binanın fotoğrafını yayınladık ve neler oluyor demiştik.
Yaptığımız araştırmalar sonucunda yapılan inşaatın yapıldığı mevkii Nevşehir Belediyesinin sınırları içerisinde olduğu, sit alanına sıfır noktada olması ve yapılan iki katlı binanın bağ evi ruhsatı olarak verilmesine onay verilmiştir.
Yaptığımız araştırmalar edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, bu mevkide sit alanı dışında yeriniz var ise İl Tarım Müdürlüğü, sağlık müdürlüğü ve benzeri resmi kurumlardan ayrıca Nevşehir belediyesinden de onay alıyorsanız kepez mevkiinde sizlerinde de milyonlar değerinde araziniz ve bağ evi görünümlü villanız olabilir.
2022 yılında alınan izinle yapılan bu iki katlı bağ evi bugün için artık etrafındaki duvarların çekilmesi ile tam bir bağ evine kavuşmuş olacaktır. Bu gelişmelere Nevşehir Alan başkanlığı ne diyor,; izinler tamamsa biz onaylıyoruz;  ifadesini kullanıyor
Gelelim sonuca, Uçhisar kasabasındaki bir otelin terasındaki şemsiye için Alan Başkanlığından izin alınması gerekiyorsa ve şemsiye görüntü kirliliği yapıyor deyip kaldırılıyorsa, bölgeyi tanıtmak için fotoğraf ve kamera çekmek için izin alınmak gerekiyorsa bu yapılan yapılar için nasıl Alan başkanlığından işler böyle kolay geçiyor bilmiyoruz,
Demek ki bizlerin imkansız ve zor olarak bildiğimiz bu işler aslında çok kolay çözülüyormuş,20 BİN METRE KARE ARAZİ İÇİNE 250 METRE KARE BAĞ EVİ GÖRÜNÜMLÜ BİNA YAPMAK SERBEST İMİŞ  bu sebeple bu çevrede arazisi olup iki katlı bağ evi yapmak isteyenlerin hemen müracaat etsinler ki onlarında güzel bir bağ evleri olsun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.