MADO

50 YIL SONRA YENİDEN

Nevşehir 16.04.2024 - 11:42, Güncelleme: 16.04.2024 - 11:42
 

50 YIL SONRA YENİDEN

Nevşehirspor'un 1975 yılında başarılı file bekçisi olarak tanınan Oğuzkan Yüksel, 50 yıl sonra Nevşehir'e tatil için geldi.

Başarılı kaleci Yüksel, Kapadokya'nın büyüsünden ve anılarından kopamadığı için ailesiyle birlikte Uçhisar'da Karlık Evinde konakladı. Tatil sürecinde ziyaretine giden Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi ve sitemizin imtiyaz sahibi Muammer Başer, başarılı kaleci ile bir araya gelerek Nevşehirspor'a dair anıları tazeledi ve güncel konuları değerlendirdi. Başer ve Yüksel, Nevşehirspor'un geçmiş günlerini yad ederken birçok konuda sohbet ettiler. Bir zamanlar Nevşehir Spor'da görev yapan başarılı kaleci, şu anda Nevşehir Belediyespor'un içinde bulunduğu durumdan üzüntü duyduğunu belirtti. Geçmişteki başarıların hatırlanmasıyla birlikte, Yüksel'in duygusal bağları ve Nevşehir'e olan özlemi bir kez daha gün yüzüne çıktı.  
Nevşehirspor'un 1975 yılında başarılı file bekçisi olarak tanınan Oğuzkan Yüksel, 50 yıl sonra Nevşehir'e tatil için geldi.

Başarılı kaleci Yüksel, Kapadokya'nın büyüsünden ve anılarından kopamadığı için ailesiyle birlikte Uçhisar'da Karlık Evinde konakladı.

Tatil sürecinde ziyaretine giden Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi ve sitemizin imtiyaz sahibi Muammer Başer, başarılı kaleci ile bir araya gelerek Nevşehirspor'a dair anıları tazeledi ve güncel konuları değerlendirdi. Başer ve Yüksel, Nevşehirspor'un geçmiş günlerini yad ederken birçok konuda sohbet ettiler.

Bir zamanlar Nevşehir Spor'da görev yapan başarılı kaleci, şu anda Nevşehir Belediyespor'un içinde bulunduğu durumdan üzüntü duyduğunu belirtti. Geçmişteki başarıların hatırlanmasıyla birlikte, Yüksel'in duygusal bağları ve Nevşehir'e olan özlemi bir kez daha gün yüzüne çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.