MADO

MİLLETVEKİLİ KILIÇ MHP TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

Siyaset 15.04.2024 - 16:57, Güncelleme: 15.04.2024 - 16:57
 

MİLLETVEKİLİ KILIÇ MHP TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP TBMM Grup Başkanvekili oldu.

MHP'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ilk toplantısını gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı olan Kılıç bu görevden alınarak TBMM Grup Başkanvekili görevine getirildi. Milletvekili Kılıç sosyal medyadan yaptığı açıklamada; '' Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve tensipleriyle MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bilge Liderimizin, Gazi Meclisimizdeki Vekili olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtiyor, Bilge Liderimize sonsuz saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.'' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP TBMM Grup Başkanvekili oldu.

MHP'nin 14'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda seçilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Genel Başkan Yardımcısı olan Kılıç bu görevden alınarak  TBMM Grup Başkanvekili görevine getirildi.

Milletvekili Kılıç sosyal medyadan yaptığı açıklamada; '' Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve tensipleriyle MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Bilge Liderimizin, Gazi Meclisimizdeki Vekili olmaktan onur ve şeref duyduğumu belirtiyor, Bilge Liderimize sonsuz saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.