MADO

HAYIRDIR, NE OLUYOR?

Nevşehir 13.04.2024 - 16:15, Güncelleme: 14.04.2024 - 12:17
 

HAYIRDIR, NE OLUYOR?

Sit alanı tartışmalarıyla çalkalanan bölgede, inşaatın izin durumu merak konusu. Peki son durum ne sizler için araştırıyoruz.

Burası SİT alanı değil mi bu inşaata kimler izin verdi alan Başkanlığının bu konudaki cevabı ne olacak neden bu alanda başka arazi sahiplerinin izin verilmedi de bu inşaat sahibi neye dayanarak bu binayı yaptı pazartesi günü alan başkanı cevap verecek sizlere aktaracağız. Burada SİT alanı kalktı ise neden diğer arazi sahipleri inşaat yapamıyor hepsi ve daha fazlası pazartesi günü sitemizde olacak.  Diğer konu başlıklarımız; Çeyreği zehirleyenler kimler? 50.000 TL’nin üstünde maaş alan oda başkanları kimler? Hepsi ve daha fazlası sitemizde yer alacak.
Sit alanı tartışmalarıyla çalkalanan bölgede, inşaatın izin durumu merak konusu. Peki son durum ne sizler için araştırıyoruz.

Burası SİT alanı değil mi bu inşaata kimler izin verdi alan Başkanlığının bu konudaki cevabı ne olacak neden bu alanda başka arazi sahiplerinin izin verilmedi de bu inşaat sahibi neye dayanarak bu binayı yaptı pazartesi günü alan başkanı cevap verecek sizlere aktaracağız. Burada SİT alanı kalktı ise neden diğer arazi sahipleri inşaat yapamıyor hepsi ve daha fazlası pazartesi günü sitemizde olacak. 

Diğer konu başlıklarımız;
Çeyreği zehirleyenler kimler?
50.000 TL’nin üstünde maaş alan oda başkanları kimler?
Hepsi ve daha fazlası sitemizde yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.