MADO

BAŞKAN ÇAMCI TÖRENLE KOLTUĞUNA OTURDU

Gündem 05.04.2024 - 16:12, Güncelleme: 05.04.2024 - 16:12
 

BAŞKAN ÇAMCI TÖRENLE KOLTUĞUNA OTURDU

Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı bugün düzenlenen törenle başkanlık koltuğuna oturdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Uçhisar'da Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP)' den aday olan Abdullah Çamcı belediye başkanı seçildi.  Devir teslim törenine Milliyetçi Hareket yönetiminin yanı sıra Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Musa Şevik katılım sağladı. Belediye Başkanlık Binası önünde düzenlenen törende konuşma yapan başkan Çamcı kendine destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Çamcı Konuşmasına şu ifadelerle devam etti; ''31 Mart‘ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde görev alan başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına yaptıkları olgun seçim kampanyaları nedeniyle teşekkür ediyorum, kazananlara hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresini geride bıraktık bu süreç içerisinde siyasetin dışına çıkmadık. Başarmak için çıktığımız bu yolda uçhisar'da değişim zamanı dedik heyecanımız, projelerimiz ve vizyonumuz ile Uçhisar'da yeni bir sayfa açmayı başardık. Hedeflerimizle önümüzdeki beş yılda Uçhisar'ı en ileri seviyeye taşımakta kararlıyız. Seçimde başarılı olmam da büyük desteği olan MHP Genel Başkan yardımcısı ve Nevşehir milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'a, MHP il başkanı Sayın Ali Koç’a MHP Nevşehir merkez ilçe başkanı Beyazıt Deniz'e Nevşehir Ülkü ocakları başkanımız Musa Şevik'e, teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, Türk Eğitim Sen aileme, Sivil Toplum Örgütlerine, sevgili aileme ve siz değerli gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza verdiğim sözümüz gereği parti rozetimi çıkarıp şerefli Türk bayrağımızın gölgesinde bütün halkımızın belediye başkanı olacağıma söz veriyorum.''          
Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı bugün düzenlenen törenle başkanlık koltuğuna oturdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Uçhisar'da Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP)' den aday olan Abdullah Çamcı belediye başkanı seçildi.  Devir teslim törenine Milliyetçi Hareket yönetiminin yanı sıra nevşehir haberleri">Nevşehir Ülkü Ocakları başkanı Musa Şevik katılım sağladı.

Belediye Başkanlık Binası önünde düzenlenen törende konuşma yapan başkan Çamcı kendine destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Çamcı Konuşmasına şu ifadelerle devam etti;

''31 Mart‘ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde görev alan başkan adaylarına, meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına yaptıkları olgun seçim kampanyaları nedeniyle teşekkür ediyorum, kazananlara hayırlar getirmesini diliyorum. Seçim süresini geride bıraktık bu süreç içerisinde siyasetin dışına çıkmadık. Başarmak için çıktığımız bu yolda uçhisar'da değişim zamanı dedik heyecanımız, projelerimiz ve vizyonumuz ile Uçhisar'da yeni bir sayfa açmayı başardık. Hedeflerimizle önümüzdeki beş yılda Uçhisar'ı en ileri seviyeye taşımakta kararlıyız. Seçimde başarılı olmam da büyük desteği olan MHP Genel Başkan yardımcısı ve Nevşehir milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'a, MHP il başkanı Sayın Ali Koç’a MHP Nevşehir merkez ilçe başkanı Beyazıt Deniz'e Nevşehir Ülkü ocakları başkanımız Musa Şevik'e, teşkilat mensuplarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, Türk Eğitim Sen aileme, Sivil Toplum Örgütlerine, sevgili aileme ve siz değerli gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza verdiğim sözümüz gereği parti rozetimi çıkarıp şerefli Türk bayrağımızın gölgesinde bütün halkımızın belediye başkanı olacağıma söz veriyorum.''  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.