MADO

GAZZE’YE GİDECEK FİLOYA KATILMAK İSTER MİSİNİZ?

Gündem 03.04.2024 - 11:24, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:24
 

GAZZE’YE GİDECEK FİLOYA KATILMAK İSTER MİSİNİZ?

Gazze’de yaşanan zulme dur demek ve açlık ve yoklukla savaşan insanlara yardım ulaştırmak için hazırlanan İHH Gemisi yola çıkıyor.

Uluslararası Özgürlük Filosu Gazze’ye doğru yola çıkmaya hazırlanıyor. Özgürlük Filosu ile İsrail ablukasının delinmesi ve dünya genelinde Filistin’e yönelik duyarlılığın artması hedefleniyor. Siz de Gazze’nin onurlu halkına destek için Gazze’ye gitmek istiyorsanız aşağıdaki linki doldurmanız gerekmektedir. İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, Özgürlük Filosuyla Gazze’ye gıda, barınma ve hijyen malzemeleri başta olmak üzere insanların ihtiyaç duyduğu yardımların ulaştırılacağını belirtti. Öncel, “Gazze’de masum insanlar kan ağlarken biz sessizce seyredemezdik. Kulluk gereği, insanlık adına kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Gazze’de çare umuduyla, alnı ak başı dik bekleyen onurlu insanlara yardım ulaştıracağız. Onların ilk sevinç gözyaşlarına şahit olmak ve mazlumların duasını almak ister misiniz? Gazze bizi bekler” dedi. BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN: https://ffc.breakthesiege.com/basvuru/ozgurluk-filosu
Gazze’de yaşanan zulme dur demek ve açlık ve yoklukla savaşan insanlara yardım ulaştırmak için hazırlanan İHH Gemisi yola çıkıyor.

Uluslararası Özgürlük Filosu Gazze’ye doğru yola çıkmaya hazırlanıyor. Özgürlük Filosu ile İsrail ablukasının delinmesi ve dünya genelinde Filistin’e yönelik duyarlılığın artması hedefleniyor.


Siz de Gazze’nin onurlu halkına destek için Gazze’ye gitmek istiyorsanız aşağıdaki linki doldurmanız gerekmektedir.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, Özgürlük Filosuyla Gazze’ye gıda, barınma ve hijyen malzemeleri başta olmak üzere insanların ihtiyaç duyduğu yardımların ulaştırılacağını belirtti.

Öncel, “Gazze’de masum insanlar kan ağlarken biz sessizce seyredemezdik. Kulluk gereği, insanlık adına kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Gazze’de çare umuduyla, alnı ak başı dik bekleyen onurlu insanlara yardım ulaştıracağız. Onların ilk sevinç gözyaşlarına şahit olmak ve mazlumların duasını almak ister misiniz? Gazze bizi bekler” dedi.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN: https://ffc.breakthesiege.com/basvuru/ozgurluk-filosu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.